Maantieviesteistä hopeaa ja pronssia!

17.5.2015

Junnuporukkaa
Junnuporukkaa
Hopea-tytöt
Hopea-tytöt
Miehet korokkeella
Miehet korokkeella

Maantieviesteissä Junkkarit oli hienosti edustettu kuuden joukkueen voimin. Junnuissa Junkkari-joukkueita oli kolme, naisissa kaksi ja miehissä yksi.

Junnnujoukkueissa oli mukanan monia ensikertalaisia ja  1. joukkue taisteli hienosti jopa mitallisijoituksista, mutta taipui lopulta sijalle 4. Joukkueessa juoksivat Arttu Nikunen, Jenni Jaatinen, Lenni Peltonen, Emilia Reinikainen, Frank Sorjonen ja Friida Kivistö. 2. joukkue sijoittui kahdeksanneksi, juoksijoina Daniel Heikkilä, Alisa Lavander, Oscar Rahja, Siiri Tohila, Hannes Häkkilä ja Kaisa Isokääntä. 3. joukkue oli 13. Joukkueessa mukana olivat Aarni Himanka, Saana Juola, Aaron Kukko, Olivia Takalo, Janne Juhola ja Alisa Vuollet. Hieno suoritus jokaiselta porukalta joukkueita ollen mukana kaikiaan 21!

Naisten 1. joukkue järjesti päivän yllätyksen juosten toiseksi! Susanna Juhola aloitti vahvasti tuoden Junkkarit kärjessä vaihtoon. Toisella osuudella Vilma Jaatinen jatkoi samaan malliin ja molemmat tytöt ylsivät mahtavasti osuusvoittoihin! Sisarukset Roosa ja Ninni Löf juoksivat kaksi viimeistä osuutta ja sijoituksena lopulta upea 2. 2. joukkue sijoittui yhdeksänneksi, mukana Kiia Nousiainen, Iida Vuollet, Iina Tohila ja Fanni Kivistö.

Miesten viestissä Junkkarien Tapani Kärjä karkasi muulta porukalta välittömästi lähtölaukauksen jälkeen repien osuutensa aikana 15 sekunnin eron. Etumatka piti aina viidenteen osuuteen asti ja ankkuri Juho Nikula toi Junkkarit maaliin kolmantena. Joukkueessa juoksivat Tapani Kärjä, Eelis Valikainen, Ville Juusola, Juho Leppikorpi, Elias Valikainen ja Juho Nikula.