Tulevia tapahtumia

Torstaina klo 17.00 alkaen latutalkoot hiihtomajalla. Kaikki kynnelle kykenevät sinne kolat ja lumilapiot mukana. Pannaan ladut kuntoon viikonlopun kisoja varten.
Torstaina 14.2.2008 hiihdetään Lions lastenhiihdot hiihtomajalla. Hiihtotapa perinteinen ja sarjat vanhaan tapaan kaikille. Ilmoittautumiset sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com tai paikan päällä klo 18.00 mennessä. JA KAIKKI HIIHTÄJÄT PALKITAAN! TERVETULOA!
Seuraavat lastenhiihdot hiihdetään torstaina 7.2.2008 hiihtomajalla klo 18.00. Sponsorina hiihtojaosto, hiihtotapa vapaa, normaalit matkat ja kaikki hiihtäjät palkitaan. Lumitilanteesta riippuen hiihdetään joko yhteislähtönä sarja kerrallaan tai väliaikalähdöllä. Ilmoittautumisen vanhaan tapaan joko Junkkarien hiihtosivun lomakkeella, sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com tai paikan päällä klo 18.00 mennessä. TERVETULOA KAIKKI HIIHTÄMÄÄN KUN LUNTA ON NYT SAATU!!!
Sani Lady Ski tapahtuma Kalajoen Hiekkasärkillä lauantaina 23.2.2008. Hiihtotapahtuma yksinomaan naisille!
Mitalisadetta viesteistä. Tuomisina oli 4 pronssia, 1 hopea ja 1 kultamitali.
Hei ! Talven ensimmäiset lastenhiihdot hiihdetään ensi tiistaina hiihtomajalla klo 18.00. Sponsorina on kaupungin liikuntatoimisto ja hiihtotapana perinteinen. Ilmoittautuminen vanhaan tapaan klo 18.00 mennessä paikan päällä. Mielellään, jos suinkin mahdollista niin sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com jo puoleenpäivään mennessä kilpailupäivänä. Koska ilmoitus ei ehtinyt lehteen niin levittäkää tietoa kavereille ja tutuille! Ja niinkuin aina ennenkin, kaikki palkitaan! TERVETULOA
RSS ATOM