Tulevia tapahtumia

Karsinnat siirretty tapaninpäivälle, eli uusi päivä 26.12. klo 12.00 Kalajoen Hiihtokeskuksessa. Hiihtotapa perinteinen, paitsi 16-v. vapaa. Tiedustelut kaupungin liikuntasihteeri Jouko Moilanen 044-4691242.
SYYSKOKOUKSEN SATOA (17.12.2003)
Kalajoen Junkkareiden syyskokous pidettiin Hiihtomajalla 16.12. Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2004 toimintasuunnitelma ja talousarvio, jonka suuruus on noin 100 000 euroa. Suunnitelmissa on kaivattu painonnostotilojen laajennus, mikäli rahoitus saadaan kuntoon. "Unelma Hyvästä seurasta"- hanke yhteistyössä KepLin kanssa jatkuu myös tulevana vuonna, ja panostus on erityisesti ohjaajakoulutuksessa. Suurin tapahtuma tulevana vuonna loppiaisena hiihdettävä K-P:n maakuntaviesti, jonka järjestelyissä Junkkarit ovat mukana Raution Kisailijoiden ja Kalajoen Kaupungin kanssa. Seuran puheenjohtajana jatkaa Pertti Sarkkinen ja erovuoroisista hallituksen jäsenistä uudelleen valittiin Veli-Matti Junnikkala, Kauko Niemi, Reijo Perander, Eila Juola ja Marjaana Juola. Johtokunnassa jatkavat Tapio Penttilä, Tuomo Mustola, Annukka Virkkala, Eija Mäkelä ja Markus Vuollet. Lisäksi kokouksessa palkittiin ennätysmäärä (17!) SM-mitalisteja vuodelta 2003 sekä Helge Hämeenkorven palkinnolla kehittynein nuori urheilija, jonka palkinnon sai Miika Antti-Roiko.
Yleisurheilujaosto järjestää 16.1.2004 klo 18.00 Lokkilinnassa luennon nuorten valmennuksesta. Luennoitsijana Tarmo Ängeslevä. Paikalle ovat tervetulleita kaikki vetäjät ja mahdollisimman monet lasten vanhemmat. Tervetuloa!
Sinetin luovuttivat puurojuhlan yhteydessä 10.12. Hiihtoliiton nuorisopäällikkö Timo Rautio ja aluekehittäjä Janne Hakala. Sinetti on tunnustus laadukkaasta lapsi- ja nuorisotyöstä, jota Kalajoella jo pitkään on tehty. Kiitos siitä koko hiihtoväelle!
Ahkeran talkooväen avustuksella ja tuodulla lumella kisat hiihdetään sunnuntaina. Kilpailijoita on ilmoittautunut n. 300, joista miesten yleiseen lähes 50 hiihtäjää. Nimekkäimpinä miesten sarjaan ovat ilmoittautuneet mm. Jari Isometsä Alatornion Pirkat, entiset junkkarilaiset ja nykyään Lapuan Virkiää edustavat Kuisma Taipale ja Jari Kalliokoski sekä Juha Hauta-Aho Lehtimäen Jyskeestä. Oman seuran edustajista yleisessä hiihtävät Kusti Kittilä, Marko Santapakka sekä Jari Ahola. Naisten sarjaan on ilmoittautunut 22 hiihtäjää, joista nimekkäimpinä Nakkilan Virettä edustava Milla Saari, Himangan Urheilijoiden Elina Puusaari ja Haapajärven Kiilojen Susanna Nevala. Oman seuran naishiihtoa pitää yllä Marika Suni. Tule katsomaan maakuntaviestiladuille jännittävää hiihtotapahtumaa!
Keski-Pohjanmaan Liikunnan syyskokouksessa Kalajoella 5.12. KaJu sai kiinnityksen Keski-Pohjanmaa-lehden lahjoittamaan maljaan. Pisteitä oli vuodelta 2003 kertynyt 214, kun mukaan lasketaan miesten ja poikien pm-menestys yleisurheilussa ja hiihdossa.
RSS ATOM