Tulevia tapahtumia

HS-ryhmän hiihtotekniikkapäivällä innostuneita osanottajia.
Kalajoen Junkkareiden nettisivut ovat mukana Sporttisaitin kotisivukilpailussa. Kilpailun äänestysaika on 15.1.-15.2.2004. Mikäli junkkarisivut ovat mielestäsi äänestämisen arvoiset, muistathan käydä äänestämässä!
MAAKUNTAVIESTI (4.1.2004)
Kalajoen Hiihtokeskuksessa hiihdetään 53. Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti loppiaisena 6.1. Kalajoen kaupunki on antanut viestin järjestelyvastuun Kalajoen Junkkareille ja Raution Kisailijoille. Hiihtokeskus on valmiina ottamaan hiihtäjät ja yleisön vastaan jännittämään maamme parasta maakuntaviestiä, josta on odotettavissa ennätystasainen. Tervetuloa! KISAPAIKALLA PAKKANEN HELLITTÄÄ JA KILPAILU ALKAA ALKUPERÄISEN AIKATAULUN MUKAISESTI KLO 11:00.
Hiihtäjien pyynnöstä pidetään Junkkarien HARJOITUSKILPAILUT hiihtokeskuksessa lauantaina 3.1.04. klo 12.00. Hiihtäjä voi valita kummalla tyylillä hiihtää. Molemmat väineet on syytä varata mukaan. Harjoituskilpailu on samalla kovempi harjoitus ennen maakuntaviestiä.
Viestiharjoitukset 5.tammikuuta klo 18.00 Kalajoen Hiihtokeskuksessa. Paikalle pyydetään ajanoton lisäksi koko lähetysporukka ja vaihdon ja maalialueen väki. Lisäksi tarvitaan 3 hengen viestijoukkueita 10 kpl, matka 3 x 1 km, kaikki palkitaan! Viestijoukkueiden ilmoittautumiset klo 17.00 alkaen Hiihtomajalle. Tervetuloa!
JOULUNTOIVOTUS (23.12.2003)
Kalajoen Junkkarit kiittää menestyksekkäästä kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa joulunaikaa ja liikunnallista uutta vuotta!
RSS ATOM