Tulevia tapahtumia

Hiihtokoulut ovat jälleen käynnistyneet. Myös eskarit eli vuonna -97 syntyneet ja tietenkin kaikki muut uudet lapset ovat tervetulleita! Hiihtokoulu toimii keskiviikkoiltaisin klo 18.30 alkaen Hiihtomajalla.
Vapaan hiiihtotavan tekniikkaa harjoitellaan Hiihtomajalla perjantai-iltana 23.1. klo 18.30 - 20.00. Ohjaajana Simo Törnvall. Tervetuloa!
HS-ryhmän hiihtotekniikkapäivällä innostuneita osanottajia.
Kalajoen Junkkareiden nettisivut ovat mukana Sporttisaitin kotisivukilpailussa. Kilpailun äänestysaika on 15.1.-15.2.2004. Mikäli junkkarisivut ovat mielestäsi äänestämisen arvoiset, muistathan käydä äänestämässä!
MAAKUNTAVIESTI (4.1.2004)
Kalajoen Hiihtokeskuksessa hiihdetään 53. Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti loppiaisena 6.1. Kalajoen kaupunki on antanut viestin järjestelyvastuun Kalajoen Junkkareille ja Raution Kisailijoille. Hiihtokeskus on valmiina ottamaan hiihtäjät ja yleisön vastaan jännittämään maamme parasta maakuntaviestiä, josta on odotettavissa ennätystasainen. Tervetuloa! KISAPAIKALLA PAKKANEN HELLITTÄÄ JA KILPAILU ALKAA ALKUPERÄISEN AIKATAULUN MUKAISESTI KLO 11:00.
Hiihtäjien pyynnöstä pidetään Junkkarien HARJOITUSKILPAILUT hiihtokeskuksessa lauantaina 3.1.04. klo 12.00. Hiihtäjä voi valita kummalla tyylillä hiihtää. Molemmat väineet on syytä varata mukaan. Harjoituskilpailu on samalla kovempi harjoitus ennen maakuntaviestiä.
RSS ATOM