Tulevia tapahtumia

Tiistaina 3.2. on Hiihtomajalla Nordea lastenhiihdot. Hiihtotapa perinteinen ja kilpailu käydään lisäksi parilähtönä. Sarjat 6 vuotiaista ylöspäin. Ilmoittautuminen klo 18.00 alkaen. Kaikki palkitaan, tervetuloa!
Kalajoen Junkkareiden hiihtojaoston lumetustalkooryhmä sai vuoden 2003 Keskipohjanmaan tunnustuspalkinnon hiihdon olosuhteiden kehittämisestä paikkakunnalla. Palkinto jaettiin perjantaina 23.1. Kokkolassa, ja sen vastaanotti "talkoopäällikkö" Heikki Rahkola. Suuri ja lämmin kiitos ahkeralle talkooväelle, joka on jaksanut vuodesta toiseen osallistua lumetukseen ja lumenlevittämiseen!
Kolmenkympin yhteislähtökisa vapaalla hiihtotavalla oli jännittävä kamppailu, jossa Junkkareiden Kusti Kittilä sijoittui hienosti kahdeksanneksi. Kisan voitti Joutsan Pommia edustava Sami Repo, jolle Kusti hävisi vain 24 sekuntia. Lauantain sprintissä kolarointi Mikko Auvisen kanssa 1. pudotuserässä pilasi toiveet jatkopaikasta. Perjantain 15 km:llä Kustin sijoitus oli 40 ja Jari Aholan 106. Marika Suni hiihti perjantaina naisten 10 km:n kisassa sijalle 56.
S-Market hiihdot (22.1.2004)
Kauden ensimmäiset lastenhiihdot pidettiin kirpeässä pakkassäässä. Mukana 37 hiihtäjää.
Hiihtokoulut ovat jälleen käynnistyneet. Myös eskarit eli vuonna -97 syntyneet ja tietenkin kaikki muut uudet lapset ovat tervetulleita! Hiihtokoulu toimii keskiviikkoiltaisin klo 18.30 alkaen Hiihtomajalla.
Vapaan hiiihtotavan tekniikkaa harjoitellaan Hiihtomajalla perjantai-iltana 23.1. klo 18.30 - 20.00. Ohjaajana Simo Törnvall. Tervetuloa!
RSS ATOM