Tulevia tapahtumia

YU-TUOMARIKOULUTUS (10.4.2004)
Tiistaina 4.5. klo 18.00 lukion tiloissa piirin tuomarikouluttaja Jukka Löytynoja pitää perustuomarikoulutusta kaikille halukkaille, joilla ei vielä ole tuomarikorttia tai kortti on vanhentunut.
Kalajoen Junkkareiden vain 12-vuotias painonnostaja Minna Nauha saavutti uransa ensimmäisissä yleisen sarjan SM-kilpailuissa pronssia niin tempauksessa, työnnössä kuin yhteistuloksessakin.
Torstai-iltana hiihdettiin Lähivakuutuksen sponsoroimat lastenhiihdot, jotka samalla olivat lasten osalta myös pitäjänmestaruushiihdot. Hiihtäjiä oli lähes 70, ja kaikki palkittiin.
Kurikassa torstaina hiihdetty Valioviestin valtakunnallinen loppukilpailu todisti taas Kalajoen koululaisten hiihtovoimaa. Pohjankylän 5B-luokka toi hopeamitalin Kalajoelle.
Kevään viimeiset lastenhiihdot torstai-iltana Hiihtomajalla, ilmoittautumiset klo 18.00 alkaen. Kisat ovat samalla myös pitäjänmestaruushiihdot. Sponsorina Lähivakuutus. Hiihtotapa vapaa, kaikki osallistujat palkitaan. Tervetuloa!
Kusti Kittilä voitti M23-sarjassa lauantaina 10 km perinteisellä hiihtotavalla ennen Kiteen Urheilijoiden Ville Nousiaista ja IF Brahen Johan Enlundia. Sunnuntain vapaan hiihtotavan 15 km:llä Kusti oli lähes häikäisevän ylivoimainen lähes minuutin erolla Vähänkyrön Viestin Mikko Rintaa ja Kiteen Urheilijoiden Kari Varista.
RSS ATOM