Tulevia tapahtumia

Tapani Kärjä sai kaappiinsa Sonnikallion kiertopalkinnon ottaessaan kolmannen perättäisen voiton Sonnikallion lenkillä. Lenkki juostiin Vasankarissa jo 40:n kerran. Sonnikallion lenkki on yksi pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty hölkkätapahtuma Suomessa. Osanottajia tapahtuman juhlavuotena oli ennätykselliset 62, sauvakävelijät ja muut mukaan ilmoittautuneet kuntoilijat mukaan lukien..
XVIII Keskipohjanmaan Siiponjoki ruskavaellus su 18.09.2005. Lähtö Tapion Tuvalta klo 9.00. Matkat 10 ja 20 km. Opastetut hyvinmerkityt reitit Siiponjoen maastossa. Osallistujien kesken arvotaan matkalahjakortti. Hinta 8e /hlö ja 20e /perhe, johon saa makkarat, mehut, rusinat, saunan ja kunniakirjan. Tervetuloa !
Hiihtomajalla järjestettiin liikuntapäivä Pohjankylän 5 luokkalaisille sekä muiden koulujen 5-6 yhdysluokkalaisille 9.9.2005 klo 11-13.30. Ohjelmassa oli tutustumista eri lajeihin.
Loppukeväällä tehdyn tyytyväisyyskyselyn tulokset valmiina.
Leiri Rokuanhovissa 9.9.- 11.9.2005 Lisätietoja: helvi.pajala@kotinet.com tai 0443056711 Leirin hinta: 30 e /hiihtäjä, vanhemmat ja huoltajat 98 e Majoitus: 2 hengen retkeilymajahuoneissa Hintaan sisältyy: Majoittuminen, iltasauna hotellin saunoissa. Sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Päivällinen noutopöydästä perjantaina, lauantaina aamiainen, lounas ja päivällinen ja sunnuntaina aamiainen ja lounas. Matkat: Omin kyydein, sovitaan yhteisistä kuljetuksista ja aikataulusta ennen leiriä, seuraa nettisivua. Lähtö Elmo sportin pihalta klo 15.00. OHJELMA HIIHTOSIVUILLA ! KATSO MITÄ OTAT MUKAAN.
Vetelin Urheilijat voitti Keski-Pohjanmaan Nuorisotoimintakilpailun 78.5 pisteen erolla ennen Kälviän Tarmoa. Kilpailua on käyty koko kesä. Pisteet on laskettu 9 – 15 -vuotiaiden piirihuipentumista: maastoista, viesteistä, otteluista ja henkilökohtaisista lajeista. Pisteitä on kertynyt osallistumisesta sekä sijoittumisesta.
RSS ATOM