Tulevia tapahtumia

yläasteen ruokalassa su 2.10.klo 15. Tilaisuudessa palkitaan kesän aikana aktiivisesti urheilukouluun osallistuneet, piirihuipentumiin osallistuneet ja niissä menestyneet urheilijat sekä SM-kisoihin osallistuneet nuoret. Tervetuloa myös kesän aikana kaikki toimitsijoina olleet. Katso nimilista palkittavista...
HS ja KS leiri Rokuanhovissa 7.10-9.10.2005 Lisätietoja: helvi.pajala@kotinet.com tai 0443056711 Majoitus: Rokuanhovin mökeissä. LÄhtö Elmo sportin pihalta, SOVITAAN LÄHTÖAIKA MYÖHEMMIN!! OHJELMA SUUNNILLEEN SAMANLAINEN KUIN EDELLISELLÄ LEIRILLÄ.
Junkkareiden painonnostojaosto käynnistää yleisölle tarkoitetun tankovoimistelun lokakuussa.
Nuorten painonnostokilpailuissa Töysässä tuli jälleen menestystä sekä henkilökohtaisissa että joukkuekilpailuissa
Hiihtokoulu esikouluikäisille ja vanhemmille lapsille ja nuorille alkaa ke 21.9 klo 18-19 Hiihtomajalla. Ilmoittautuminen hiihtomajan salissa, sen jälkeen sauvakävely. Tervetuloa! Tiedustelut: Merja Gronoff puh. 044-4691280 (esikoulu- ja ala-asteikäiset) tai Asko Laitala puh. 040-5046085(yläasteikäiset ja vanhemmat). Ohjaajat kokoontuvat vielä tilaisuuden jälkeen.
Tapani Kärjä sai kaappiinsa Sonnikallion kiertopalkinnon ottaessaan kolmannen perättäisen voiton Sonnikallion lenkillä. Lenkki juostiin Vasankarissa jo 40:n kerran. Sonnikallion lenkki on yksi pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty hölkkätapahtuma Suomessa. Osanottajia tapahtuman juhlavuotena oli ennätykselliset 62, sauvakävelijät ja muut mukaan ilmoittautuneet kuntoilijat mukaan lukien..
RSS ATOM