Tulevia tapahtumia

Nyt on mahdollisuus tilata lisää Junkkari lämmittelypukuja, katso lisätiedot !
Hiihtokoulu toimii jälleen keskiviikko- iltaisin Hiihtomajalla klo 18.00 alkaen. Mukaan ovat tervetulleita eskarit ja ala-asteikäiset. Tiedustelut Merja Gronoff 044-4691280
VALMENNUSPÄIVÄN TEEMOINA URHEILU-URAN RAKENTAMINEN JA KESTÄVYYSHARJOITTELU Keski-Pohjanmaan Liikunnan organisoima Valmennuksen kehittämishanke jatkaa kesätauon jälkeen eri lajien yhteisiä valmennuspäiviä 8.10.2005 Kannuksessa. Kolmannen valmennuspäivän teemoina ovat nuoren urheilijan uran rakentaminen ja kestävyysharjoittelu. Valmennuspäivään toivotetaan valmentajien ja vanhempien lisäksi mukaan myös nuoret, huipulle pyrkivät urheilijat. Ilmoittautuminen 3.10. mennessä !
SANNA JOENSUU 50V (30.9.2005)
Junkkareiden nuorekas "neiti Aika" täytti syyskuun puolessa välissä 50v. Juhlapäivä kului Italian lämmössä, joten Junkkarit onnittelivat Sannaa myöhemmin pienimuotoisessa kahvitilaisuudessa Hiihtomajalla johtokunnan ja jaostojen puolesta. Mukana onnittelemassa olivat myös Kalavieska Team Tuomaisen Sepon johdolla, sillä onhan Sanna mukana myös Hirvenjuoksukilpailuissa.
yläasteen ruokalassa su 2.10.klo 15. Tilaisuudessa palkitaan kesän aikana aktiivisesti urheilukouluun osallistuneet, piirihuipentumiin osallistuneet ja niissä menestyneet urheilijat sekä SM-kisoihin osallistuneet nuoret. Tervetuloa myös kesän aikana kaikki toimitsijoina olleet. Katso nimilista palkittavista...
HS ja KS leiri Rokuanhovissa 7.10-9.10.2005 Lisätietoja: helvi.pajala@kotinet.com tai 0443056711 Majoitus: Rokuanhovin mökeissä. LÄhtö Elmo sportin pihalta, SOVITAAN LÄHTÖAIKA MYÖHEMMIN!! OHJELMA SUUNNILLEEN SAMANLAINEN KUIN EDELLISELLÄ LEIRILLÄ.
RSS ATOM