Tulevia tapahtumia

HS- KS- JA Hiihtokoululaisten käyttöön tarkoitetun kilpahiihtopuvun kokomallit ovat sovitettavissa Elmo Sportissa. Tilauksella on kiire, käy viimeistään tänään ma 28.11.2005 tai soita 0443056711 Kts puvun malli: lue lisää -linkistä
Painonnoston uudet aluevaltaukset jatkuvat,kun Junkkarit on ensimmäisen kerran päässyt mukaan seurajoukkueiden SM-finaaliin.
Vielä saavat hiihtäjät odotella ladulle pääsyä, sillä lämpimät säät jatkuvat. Lumitykki alkaa pyöriä heti kun vain pakkasukko näyttäytyisi ja puhaltaisi mittarin noin kymmeneen pakkasasteeeen.
Painonnostajat ovat vihdoin saamassa kauan kaivattua lisätilaa. Hiihtomajan laajennus on aloitettu ja anturat valettu. Lisätilojen myötä on mahdollista ottaa lisää harrastajia mukaan ja hakea yleisen sarjan painonnoston SM-kisoja.
SYYSKOKOUS (18.11.2005)
Sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 13.12. Hiihtomajalla klo 19.00 alkaen. Kahvit klo 18.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä palkitaan vuoden 2005 SM-mitalistit. Tervetuloa!
Illan teemoina ovat kilpailuun valmistautuminen & kilpailukauden harjoittelu hiihdossa. Illan asiantuntijavieraana toimii osaaja valtakunnan kärjestä; valmentaja / rehtori Toni Roponen Virpiniemen Liikuntaopistolta.
RSS ATOM