Tulevia tapahtumia

Kimpassa kuntoon - aikuisten hiihtokoulussa on viimeisellä kerralla 2.3. torstaina voiteluopastusta. Paikkana jäähallin juoksusuora klo 18.00. Opetellaan mm. pitoteipin sukseen laittamista. Tervetuloa!
Käännänkylän lastenhiihdot hiihdetään tänään keskiviikkona 22.2.2006 klo 18.00, hiihtotapa perinteinen. Monenlaista erilaista tietoa on ollut liikkeellä, mutta tämä on virallinen aika. Tervetuloa kaikki perinteisiin Käännänkylän hiihtoihin !!!
Torstaina 16.2. vapaan tekniikan harjoitteita. HUOM! Aika klo 19.00 Hiihtomajalla Lastenhiihtojen takia. Jatkossa klo 18.00. Tekniikkahiihtokoulu 23.2. vapaan harjoitteilla ja 2.3. voiteluinfoa. Maksuton. Tervetuloa!
Säästöpankin lastenhiihdoissa tehtiin taas ennätys hiihtäjien määrässä. Peräti 139 starttasi vapaalla hiihdetyissä hiihdoissa.
S-Market hiihdot (6.2.2006)
Jo kerran pakkasen takia siirretyt S-Market lastenhiihdot päästiin hiihtämään mitä parhaimmassa säässä. Osanottajia oli talven ennätysmäärä, yhteensä 106 hiihtäjää. Kun jokaisella oli huoltaja tai useampikin mukana, oli hiihtomajalla todella suuren urheilujuhlan tuntua.
Tuntuuko että hiihtotekniikka on hakusessa? Tervetuloa aikuisten hiihtokouluun torstai-iltaisin Hiihtomajalle. 9.2. Perinteisen hiihtotekniikkaa HUOM! AIKA KLO 19.00 LASTENHIIHTOJEN TAKIA!!, 2 seuraavaa torstaita klo 18 vapaan tekniikka ja 2.3. opastusta voiteluun. Ja koko lysti on maksuton!
RSS ATOM