Tulevia tapahtumia

Torstaina 16.2. vapaan tekniikan harjoitteita. HUOM! Aika klo 19.00 Hiihtomajalla Lastenhiihtojen takia. Jatkossa klo 18.00. Tekniikkahiihtokoulu 23.2. vapaan harjoitteilla ja 2.3. voiteluinfoa. Maksuton. Tervetuloa!
Säästöpankin lastenhiihdoissa tehtiin taas ennätys hiihtäjien määrässä. Peräti 139 starttasi vapaalla hiihdetyissä hiihdoissa.
S-Market hiihdot (6.2.2006)
Jo kerran pakkasen takia siirretyt S-Market lastenhiihdot päästiin hiihtämään mitä parhaimmassa säässä. Osanottajia oli talven ennätysmäärä, yhteensä 106 hiihtäjää. Kun jokaisella oli huoltaja tai useampikin mukana, oli hiihtomajalla todella suuren urheilujuhlan tuntua.
Tuntuuko että hiihtotekniikka on hakusessa? Tervetuloa aikuisten hiihtokouluun torstai-iltaisin Hiihtomajalle. 9.2. Perinteisen hiihtotekniikkaa HUOM! AIKA KLO 19.00 LASTENHIIHTOJEN TAKIA!!, 2 seuraavaa torstaita klo 18 vapaan tekniikka ja 2.3. opastusta voiteluun. Ja koko lysti on maksuton!
Lauantaina 11.2.2006 hiihdettiin K-P Cupin normaalimatkat (P) hiihtotavalla ja sunnuntaina 12.2.2006 viestit (P+V+V) Kokkolassa. Kilpailut olivat samalla Keskipohjanmaan mestaruuskilpailut. Tulokset
Hiihdot on hiihdetty ja tulokset tulossivulla. Leppeässä talvisäässä hiihdot sujuivat joutuisasti. Matkat olivat lyhyet ja ne hiihdettiin ilman sauvoja. Kaupunki tarjosi kahvit ja pullat huoltajillekin.
RSS ATOM