Tulevia tapahtumia

Tuloksia yu-sivulla
Tulokset tulossivuilla
Tiistaina 4.4. Lions hiihtojen yhteydessä myynnissä Junkkaripipoja klo 18 alkaen. Katso kuva...
Saamme seuraavaan valmennuspäivään todella mielenkiintoisen valmentajan - keihäänheittäjä Tero Pitkämäen valmentajan Hannu Kankaan ! Tulossa on varmaan mielenkiintoinen luento + käytännön demo-osuus Hannun ja Teron valmennuslinjasta ja sen käytännön toteutuksesta. Katso ohjelma liitteenä. Ilmoittaudu mukaan ja kerro myös seurasi muille valmentajille tästä huipputilaisuudesta ! Huomioi, että pystymme ottamaan mukaan 50 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautumiset nettisivujemme www.kepli.com kautta sähköisesti Tule kuulemaan kuinka syntyy huippu-urheilija !
Kautta aikain kaikki yleisen kokouksen kunniajäseniksi kutsumat henkilöt löytyvät nyt nettisivuilta. Kunniajäseneksi voi päästä 60-vuotta täyttänyt, ansioitunut, aktiivi seuraihminen. Uusimmat valinnat tehtiin joulukuussa 2005, jolloin kunniamaininnan sai 10 henkilöä.
Kalajoen hiihtokeskuksen maastossa riittää vipinää ensi syyskuussa, kun Koululiikuntaliitto (KLL) ratkoo suunnistuksen Suomen mestaruuksia tunnettujen Hiekkasärkkien maastossa. Kilpailut järjestetään ensi syyskuun 8.-9. päivinä, jolloin Kalajoelle saapuu satoja nuoria kilpailijoita.
RSS ATOM