Tulevia tapahtumia

Hiihtokoulumaksuja peritään keskiviikkona 14.2.2007.
Valitettavasti nämäkin hiihdot siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Perinteikkäät S-Market lastenhiihdot hiihdetään torstaina 8.2.2007 klo 18.00. Toivottavasti sää sallii ja pakkaslukemat laskevat alle 15 asteen. Seuratkaa ilmoittelua tällä palstalla. Vanhaan tuttuun tapaan sarjat kaikenikäisille ja kaikki palkitaan. Ilmoittautumiset puoli tuntia ennen tai klo 14.00 mennessä sähköpostilla tai nettisivun lomakkeella. Hiihtotapa vapaa. Tervetuloa!
Junkkareiden ansioitunut talkoomies, hiihtojaoston puheenjohtajanakin toiminut Matti Gronoff täytti 50 vuotta helmikuun alussa. Juhlapäivänä sankari oli matkoilla, mutta seuran puolesta sankaria ehdittiin onnitella ennen reissua. Matin haastattelu Kalajoen Seudussa. ONNITTELUT KOKO SEURAN JA ERITYISESTI HIIHTOVÄEN PUOLESTA!
Lastenhiihdot joudutaan valitettavasti perumaan kovan pakkasen vuoksi. Topi hiihdot pidetään mahdollisesti myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, muuten hiihdot jatkuvat listan mukaan. Seuratkaa ilmoittelua täällä sekä paikallislehdissä.
HIIHTOKOULUMAKSU (29.1.2007)
Hiihtokoulumaksu 15 € (sisaralennus - 5 €) syyskauden maksaneille, muut 25 € (sisaralennus – 5 €) Hiihtokoulusta peritään maksu Hiihtomajalla keskiviikkona 31.1 ja 7.2. Maksu sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja jaettavan materiaalin. Varaa mukaan mielellään tasaraha.
27.1.2007 käytiin Hiihtomajalla kilpailua naisten ja miesten piirinmestaruuksista painonnostossa. Nostajia oli mukana 27, mikä on ehkä suurin osallistujamäärä kautta Suomen. Kilpailujen parasta antia tarjosivat tällä kertaa veteraaninostajat. Lohtajan veikkojen Mikko Seikkula paransi 60-64v:n SE -tuloksia peräti viisi kertaa niin tempauksessa, työnnössä kuin yhteistuloksessa. Myös Raution Kisailijoiden Juha Roukalan yhteistulos on kovaa luokkaa ihan valtakunnan tasolla. Junkkarit saavuttivat neljä piirinmestaruutta.
RSS ATOM