Tulevia tapahtumia

Lähivakuutus lastenhiihdot päästiinkin hiihtämään hyvissä olosuhteissa. Matkat hiihdettiin lyhyinä sprinttimatkoina vapaalla hiihtotavalla. Mukana oli kuutisenkymmentä lasta. Lähivakuutus tarjosi kaikille makoisat pullakahvit ja mehut sekä palkinnon joka lapselle.
Painonnoston tuomarikoulutus järjestetään Hiihtomajan punttisalilla 27.3.2007 klo 18.00. Kaikki asiasta kiinnostuneet tervetuloa! Kahvitarjoilu.
Maria saari saavutti painonnostossa tempaus-hopeaa Rovaniemen SM-kilpailuissa. Miika Antti -Roiko nosti puolestaan Tempaus-hopeaa, työntö-pronssia ja yhteistulos-hopeaa.
Ilmojen haltija ei nyt todellakaan suosi hiihtokilpailujen järjestämistä. Nyt on hiihtomajan maasto niin märkää ja edelleen lämpimämpää luvataan, ettei siellä ole mitään järkeä lastenhiihtoja järjestää. Joten siirretään S-Market hiihdot ensi talvelle, jolloin toivottavasti on paremmat kelit.
Lastenhiihto-Cup hiihdetään kahdessa osassa. 1. osa S-Market hiihdot tiistaina 20.3.07 ja 2. osa Lähivakuutushiihdot torstaina 22.3.07. Molemmat hiihdot alkavat klo 18.00 ja vanhaan malliin kaikki hiihtäjät palkitaan. Sarjoissa 8v ja isommat cupin kolmelle parhaalle luvassa yllätyspalkinnot. Hiihdot vapaalla. Matkat lumitilanteen mukaan.
Valitettavasti puulaakiviestit lauantailta 17.3. on jouduttu perumaan lämpimän sään takia. Mikäli säät sallivat, kisa hiihdetään myöhemmin, viimeistään ensi vuonna!
RSS ATOM