Tulevia tapahtumia

Kalajoki nousi Suomen kauneimmassa ja suurimmassa maakuntaviestissä takaisin mitalikantaan muutaman välivuoden jälkeen. I-joukkueen hiihtäjät onnistuivat kautta linjan ja tuloksena hopeaa Keski-Pohjanmaan maakuntaviestissä Luodossa!57. maakuntaviesti hiihdettiin aurinkoisessa ja keväisessä säässä. Lämmin sää helli yleisöä, mutta hiihtäjille olosuhteet olivat verrattain raskaat. Myös II-joukkue nosti viimevuotista sijoitusta peräti 14 sijaa ollen B-sarjassa 5. III-joukkue oli B-sarjassa sijalla 24.
Käännänkylässä lasten hankihiihdot lauantaina klo 10.00 alkaen. Tyyli on vapaa ja paikka muuttunut aikaisemmista Käännänkylän hiihdoista, se on nyt Alavieskantien toisella puolella. Tervetuloa kaikki !
Lähivakuutus lastenhiihdot päästiinkin hiihtämään hyvissä olosuhteissa. Matkat hiihdettiin lyhyinä sprinttimatkoina vapaalla hiihtotavalla. Mukana oli kuutisenkymmentä lasta. Lähivakuutus tarjosi kaikille makoisat pullakahvit ja mehut sekä palkinnon joka lapselle.
Painonnoston tuomarikoulutus järjestetään Hiihtomajan punttisalilla 27.3.2007 klo 18.00. Kaikki asiasta kiinnostuneet tervetuloa! Kahvitarjoilu.
Maria saari saavutti painonnostossa tempaus-hopeaa Rovaniemen SM-kilpailuissa. Miika Antti -Roiko nosti puolestaan Tempaus-hopeaa, työntö-pronssia ja yhteistulos-hopeaa.
Ilmojen haltija ei nyt todellakaan suosi hiihtokilpailujen järjestämistä. Nyt on hiihtomajan maasto niin märkää ja edelleen lämpimämpää luvataan, ettei siellä ole mitään järkeä lastenhiihtoja järjestää. Joten siirretään S-Market hiihdot ensi talvelle, jolloin toivottavasti on paremmat kelit.
RSS ATOM