Tulevia tapahtumia

Hei ! Maaliskuun valmennuspäivä siirrettiin monien päällekkäisten lajitapahtumien vuoksi pidettäväksi ti 17.4.2007 klo 17.30-21 Kannuksessa. Nyt on aiheena -Lasten ja nuorten liiketaitovalmennus. Mukaan mahtuu 50 nopeinta keskipohjanmaan alueelta, ole nopea ja ilmoittaudu 11.4. mennessä. Mukana käytännön harjoitteita, ota urheilijasi mukaan ja varustautukaa sopivin asustein. Sopii niin urheilevien lasten vanhemmille kuin valmentajillekin. Lähdetään joukolla mukaan mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
Hiihtomajalla tarpeettomaksi jäänyt vähän käytetty puuhella on päätetty myydä. Edullisesti! Lisätietoja antaa 050-4058579/ Eija Vasankari
Hiihdon lämmittelyasutilaus on lähetetty eteenpäin. Jonkin aikaa on vielä mahdollista tilata lisää! Ota heti yhteys 0400-558286/Marru Juola, jos haluat puvun, seuraavaa tilausta ei tehdä aivan heti. Puvut saapuvat syyskesäksi /syksyksi.
Kalajoki nousi Suomen kauneimmassa ja suurimmassa maakuntaviestissä takaisin mitalikantaan muutaman välivuoden jälkeen. I-joukkueen hiihtäjät onnistuivat kautta linjan ja tuloksena hopeaa Keski-Pohjanmaan maakuntaviestissä Luodossa!57. maakuntaviesti hiihdettiin aurinkoisessa ja keväisessä säässä. Lämmin sää helli yleisöä, mutta hiihtäjille olosuhteet olivat verrattain raskaat. Myös II-joukkue nosti viimevuotista sijoitusta peräti 14 sijaa ollen B-sarjassa 5. III-joukkue oli B-sarjassa sijalla 24.
Käännänkylässä lasten hankihiihdot lauantaina klo 10.00 alkaen. Tyyli on vapaa ja paikka muuttunut aikaisemmista Käännänkylän hiihdoista, se on nyt Alavieskantien toisella puolella. Tervetuloa kaikki !
Lähivakuutus lastenhiihdot päästiinkin hiihtämään hyvissä olosuhteissa. Matkat hiihdettiin lyhyinä sprinttimatkoina vapaalla hiihtotavalla. Mukana oli kuutisenkymmentä lasta. Lähivakuutus tarjosi kaikille makoisat pullakahvit ja mehut sekä palkinnon joka lapselle.
RSS ATOM