Tulevia tapahtumia

Hei ! Talven ensimmäiset lastenhiihdot hiihdetään ensi tiistaina hiihtomajalla klo 18.00. Sponsorina on kaupungin liikuntatoimisto ja hiihtotapana perinteinen. Ilmoittautuminen vanhaan tapaan klo 18.00 mennessä paikan päällä. Mielellään, jos suinkin mahdollista niin sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com jo puoleenpäivään mennessä kilpailupäivänä. Koska ilmoitus ei ehtinyt lehteen niin levittäkää tietoa kavereille ja tutuille! Ja niinkuin aina ennenkin, kaikki palkitaan! TERVETULOA
HIIHTOKOULU (22.1.2008)
Hiihtokoulu ensi kerralla (23.1.) perinteisellä hiihtotavalla. Vanhemmat, muistakaa tapaaminen hiihtomajalla hiihtokoulun aikana!
Keskiviikkona 23.1. 08 klo 18.00 on hiihtomajalla hiihtokoulun aikana perehdytystä lastenhiihtojen järjestämiseen. Myös muita ajankohtaisia asioita. Tervetuloa kaikki !
16.1.2008 hiihtokoulu peruttu huonon lumitilanteen vuoksi. Maasto hiihtomajalla on niin jäinen ettei siellä ole turvallista liikkua sauvakävellenkään. Viikon päästä yritämme uudelleen ja ensimmäiset lastenhiihdotkin pitäisi olla 29.1.2008. Toivotaan että talvi vielä tulisi!
Lohtajan kansalliset hiihdetään Kalajoen hiihtokeskuksessa 13.1.2008 klo 11.00
RANNIKKO-CUP (30.12.2007)
Monikansalliset 50. JUSSI KURIKKALAN MUISTOHIIHDOT on hiihdetty ja niihin osallistui peräti 385 hiihtäjää. Tämä yllätti järjestäjät mutta ei vaikuttanut kisojen kulkuun, kaikki sujui kuin rasvattuna ja siitä kiitos kuuluu suurelle ja kokeneelle toimitsijoiden joukolle joka ei haastetta säikähtänyt. Olihan maa vielä aivan lumeton maanantaina mutta pakkasten ja ahkerien "lumimiesten" ansiosta tykkilunta saatiin tarpeeksi ja kisat saatiin kokoon lauantaiksi. Mukana oli runsas venäläisten nuorten hiihtäjien joukko joka teki kisoista monikansalliset.
RSS ATOM