Tulevia tapahtumia

Seuraavat lastenhiihdot hiihdetään torstaina 7.2.2008 hiihtomajalla klo 18.00. Sponsorina hiihtojaosto, hiihtotapa vapaa, normaalit matkat ja kaikki hiihtäjät palkitaan. Lumitilanteesta riippuen hiihdetään joko yhteislähtönä sarja kerrallaan tai väliaikalähdöllä. Ilmoittautumisen vanhaan tapaan joko Junkkarien hiihtosivun lomakkeella, sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com tai paikan päällä klo 18.00 mennessä. TERVETULOA KAIKKI HIIHTÄMÄÄN KUN LUNTA ON NYT SAATU!!!
Sani Lady Ski tapahtuma Kalajoen Hiekkasärkillä lauantaina 23.2.2008. Hiihtotapahtuma yksinomaan naisille!
Mitalisadetta viesteistä. Tuomisina oli 4 pronssia, 1 hopea ja 1 kultamitali.
Hei ! Talven ensimmäiset lastenhiihdot hiihdetään ensi tiistaina hiihtomajalla klo 18.00. Sponsorina on kaupungin liikuntatoimisto ja hiihtotapana perinteinen. Ilmoittautuminen vanhaan tapaan klo 18.00 mennessä paikan päällä. Mielellään, jos suinkin mahdollista niin sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com jo puoleenpäivään mennessä kilpailupäivänä. Koska ilmoitus ei ehtinyt lehteen niin levittäkää tietoa kavereille ja tutuille! Ja niinkuin aina ennenkin, kaikki palkitaan! TERVETULOA
HIIHTOKOULU (22.1.2008)
Hiihtokoulu ensi kerralla (23.1.) perinteisellä hiihtotavalla. Vanhemmat, muistakaa tapaaminen hiihtomajalla hiihtokoulun aikana!
Keskiviikkona 23.1. 08 klo 18.00 on hiihtomajalla hiihtokoulun aikana perehdytystä lastenhiihtojen järjestämiseen. Myös muita ajankohtaisia asioita. Tervetuloa kaikki !
RSS ATOM