Tulevia tapahtumia

KE 20.2. pidettäviksi ilmoitetut Käännänkylän lastenhiihdot on tältä päivältä peruttu mutta pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Seuraa ilmoittelua!
KP-Cupin ja Keski-Pohjanmaan veteraanien piirimestaruudet pitkillä matkoilla ratkotaan Kalajoen hiihtomajalla su 17.2.2008 klo 11.00. Tervetuloa!
Torstaina klo 17.00 alkaen latutalkoot hiihtomajalla. Kaikki kynnelle kykenevät sinne kolat ja lumilapiot mukana. Pannaan ladut kuntoon viikonlopun kisoja varten.
Torstaina 14.2.2008 hiihdetään Lions lastenhiihdot hiihtomajalla. Hiihtotapa perinteinen ja sarjat vanhaan tapaan kaikille. Ilmoittautumiset sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com tai paikan päällä klo 18.00 mennessä. JA KAIKKI HIIHTÄJÄT PALKITAAN! TERVETULOA!
Seuraavat lastenhiihdot hiihdetään torstaina 7.2.2008 hiihtomajalla klo 18.00. Sponsorina hiihtojaosto, hiihtotapa vapaa, normaalit matkat ja kaikki hiihtäjät palkitaan. Lumitilanteesta riippuen hiihdetään joko yhteislähtönä sarja kerrallaan tai väliaikalähdöllä. Ilmoittautumisen vanhaan tapaan joko Junkkarien hiihtosivun lomakkeella, sähköpostilla helvi.pajala@kotinet.com tai paikan päällä klo 18.00 mennessä. TERVETULOA KAIKKI HIIHTÄMÄÄN KUN LUNTA ON NYT SAATU!!!
Sani Lady Ski tapahtuma Kalajoen Hiekkasärkillä lauantaina 23.2.2008. Hiihtotapahtuma yksinomaan naisille!
RSS ATOM