Tulevia tapahtumia

Vappuna juostussa Keski-Pohjanmaan maantieviestissä nuorisojoukkue otti komeasti kultaa. Joukkueessa juoksivat: Teemu Liias, Eerika Heikkilä, Tommi Törnvall, Susanna Juhola, Petteri Niemelä ja Erika Nevanperä. Miesten joukkueen oli tyytyminen niukasti mitalien ulkopuolelle, neljänneksi. Tulokset lisätietolinkistä.
Avoimet kansalliset kevätrastit kisaillaan Kalajoella 3.5. - 4.5.2008.
Tervetuloa hiihtokauden päättäjäisiin hiihtomajalle keskiviikkona 30.4.2008 klo 18.00.
Kesä ja kilpailukausi lähestyy ja nyt on aika hankkia uudet urheiluasut. Asut ovat Adidaksen Response- sarjaa, väritykseltään mustavalkoiset. Paitoihin tulee Junkkarit-logo. Mallikappaleet (saapuvat 18.4.), sovitus ja tilaukset Elmo Sportissa 26.4. mennessä. Katso kuvat ja hinnat tuotteista lisätietolinkistä. Paitojen hinnassa on mukana logon painatuskulut.
Elmo-Sportin Hiihtovälinemessut Lokkilinnassa 25. - 26.4.2008. Mukana talven 2009 uutuudet. Mahdollisuus kokeilla myös rullasuksia, omat sauvat ja monot mukaan, sukset tarjoaa Start. Tervetuloa!
Hiihtojaoston perinteinen paperikeräys on suoritettu ja paperit kerätty, kiitos kaikille papereita luovuttaneille sekä kerääjille. Jos jostakin on jäänyt keräämättä soittakaa: Asko Laitalalle 040-5046085 niin järjestetään joku hakemaan lehdet pois.
RSS ATOM