Tulevia tapahtumia

VARUSTEPÖRSSI (26.11.2008)
Muistuttelen varustepörssin olemassaolosta. Siellä voit tarjota myytäväksi pieneksi jääneitä tai tarpeettomia urheiluvälineitä, -asusteita tmv. Ilmoittaminen ei maksa mitään ja sen tekeminen on helppoa nettisivun lomakkeella. Tällä hetkellä varmaan lasten suksia ja monoja kannattaa tarjota kun kesän aikana pikku hiihtäjät ovat kasvaneet ja tarvitsevat pidempiä suksia ja suurempia monoja. Aina ei ole järkeä ostaa uusia jos hyviä käytettyjäkin on tarjolla ja lapset kasvavat niin nopeasti.
VOITELUOPASTUSTA (25.11.2008)
Johan Lind tulee antamaan voiteluopastusta Elmoon 25.11.2008 klo 13-17. Tervetuloa!
SUL on myöntänyt Junkkareille ensi syksyn Vattenfall Seuracupin loppukilpailun järjestämisen.
VOITELUOPASTUSTA (18.11.2008)
Johan Lind tulee antamaan voiteluopastusta Elmoon 25.11.2008 klo 13-17. Tervetuloa!
Kiertue on tarkoitettu kaikille 9-15-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita, innostuneita ja halukkaita oppimaan yleisurheilun lajitaitoja. Kiertueella ei tarvitse olla aikaisempaa lajikokemusta. Kiertueen kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, joille laji on tuntematon tai jo vähän tuttu sekä lajia jo harrastavat. Lajivalmennusilloissa osallistujat jakautuvat kolmeen ryhmään lähtötason mukaan. Katso tarkemmat tiedot lisätietolinkistä.
Kalajoen Junkkarit järjestää liikunnallisen perhepäivän sekä joulumyyjäiset Hiihtomajalla sunnuntaina 23.11 klo 12-17. Päivän aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia sekä nauttia alueen tarjoamista liikuntamahdollisuuksista koko perheen kera. Tervetuloa! Lue lisää - lisätietoja myyjille
RSS ATOM