Tulevia tapahtumia

S-Market hiihdot (6.2.2006)
Jo kerran pakkasen takia siirretyt S-Market lastenhiihdot päästiin hiihtämään mitä parhaimmassa säässä. Osanottajia oli talven ennätysmäärä, yhteensä 106 hiihtäjää. Kun jokaisella oli huoltaja tai useampikin mukana, oli hiihtomajalla todella suuren urheilujuhlan tuntua.
Tuntuuko että hiihtotekniikka on hakusessa? Tervetuloa aikuisten hiihtokouluun torstai-iltaisin Hiihtomajalle. 9.2. Perinteisen hiihtotekniikkaa HUOM! AIKA KLO 19.00 LASTENHIIHTOJEN TAKIA!!, 2 seuraavaa torstaita klo 18 vapaan tekniikka ja 2.3. opastusta voiteluun. Ja koko lysti on maksuton!
Lauantaina 11.2.2006 hiihdettiin K-P Cupin normaalimatkat (P) hiihtotavalla ja sunnuntaina 12.2.2006 viestit (P+V+V) Kokkolassa. Kilpailut olivat samalla Keskipohjanmaan mestaruuskilpailut. Tulokset
Hiihdot on hiihdetty ja tulokset tulossivulla. Leppeässä talvisäässä hiihdot sujuivat joutuisasti. Matkat olivat lyhyet ja ne hiihdettiin ilman sauvoja. Kaupunki tarjosi kahvit ja pullat huoltajillekin.
5-luokkalaisten Valio-viestin 10-vuotisjuhlafinaali kisaillaan Kalajoella 15.-16.3.2006. Junkkareiden lisäksi järjestelyistä vastaavat Kalajoella Pohjankylän koulu ja Kalajoen kaupunki. Hiihtoliiton, Koululiikuntaliiton ja Valion viestikarnevaali järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Keski-Pohjanmaan alueella. Pohjankylän koulu on viestin historiassa ollut kolme kertaa mitaleilla, joista voitto tuli vuonna 2000. Vuonna 2005 huutosakkikisan voitto napattiin myös Pohjankylän koululle.
HIIHTOKOULULAISET (12.1.2006)
Hiihtokoulumaksu peritään hiihtokoulun yhteydessä Hiihtomajalla keskiviikkona 18.1 ja 25.1. Maksu sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja jaettavan materiaalin. Hiihtokoulumaksu 25 € (sisaralennus - 5 €) Toivomme että varaatte tasarahan.
RSS ATOM