Tulevia tapahtumia

Arpajaispalkintojen voittajat julkaistaan tiistaina 6.6. Voittajille ilmoitetaan puhelimitse ja voittajaluettelo löytyy myös näiltä internet-sivuilta. Palkinnot lunastettavissa Osuuspankista.
Maratonin voitti ylivoimaiseen tyyliin Teemu Piksilä Pietarsaaresta ajalla 2.41.55,0. Naisten paras täydellä matkalla oli Sirpa Levonperä Toholammilta ajalla 3.56.53,0. Katso tulokset...
Sarjat 5-15-vuotiaille, ilmoittautuminen SaniFanin luona. 2. osakilpailu ke 17.5. ja 3. osakilpailu ke 24.5. klo 18:00. Vähintään kaksi kertaa / cup osallistuneet palkitaan kolmannen osakilpailun yhteydessä. Tervetuloa!
KaJu nousi Hiihtoliiton seuraluokittelussa maastohiihdon valioluokkaan eli 20 parhaan joukkoon. Junkkareiden sijoitus oli 16. (v.2005 sija 21.)joka oli myös Keski-Pohjanmaan hiihtoseuroista paras sijoitus.Seuraluokittelussa nuorisotoiminnan painoarvo on kokonaispisteistä 50%, huippu-urheilun ja harrasteliikunnan 25%.
Urheiluseuroilla on entistä merkittävämpi rooli lasten liikuttamisessa, sillä lähes puolet lapsista ja nuorista on mukana urheiluseurojen toiminnassa. Tiedot käyvät ilmi Nuoren Suomen, Kuntourheiluliiton, Olympiakomitean, Helsingin kaupungin sekä Suomen Liikunnan ja Urheilun teettämästä Liikuntatutkimuksesta 2005–2006, jonka on toteuttanut TNS Gallup. Tutkimus tehtiin yhdessä opetusministeriön kanssa.
Junkkareille kaksi kultaa ja pronssi henkilökohtaisissa kilpailuissa sekä kaksi joukkuepronssia + joukko muita hyviä sijoituksia.
RSS ATOM