Tulevia tapahtumia

Tyttöjen lentiskerho Pohjankylän koululla peruttu pe 19.3. Jatkuu normaalisti seuraavalla viikolla
Päivän teemassa keskitytään nuorten monipuoliseen harjoitteluun. Se sopii kaikille valmentajille, lajitaustasta riippumatta. Vierailevaksi kouluttajaksi saamme yu-miehen, moniottelujen lajipäällikkö Jarkko Finnin. Jarkon taustat ovat monille varmaan tutut – parhainpina saavutuksina 19-v. MM-hopea ja EM-pronssi! Näillä taustoilla on luonnollista, että illan teema on vahvasti yleisurheilu-lähtöinen – mutta soveltuu erittäin hyvin muidenkin lajien valmentajille harjoittelun monipuolisuuden varmistamiseksi. Ja onhan Jarkolla myös mm. lentopallotausta… Ilmoittautumiset 22.3. mennessä Ilmoittautumiset sekä lisätietoa http://www.kepli.com/valmennuksen_kehittaminen/tulevat_tilaisuudet/
52. Jussi Kurikkalan muistohiihdot hiihdetään 6.3.2010 Kalajoen hiihtomajalla. Tervetuloa!
Junkkareiden 80-vuotisjuhliin etsitään vanhoja kisa-asuja 30-80 luvuilta. Mikäli kaapistasi tai ullakon kätköistä löytyy maaliskuun juhlaan lainattavaksi vanhoja seura-asuja (hiihto, yleisurheilu ym.), toimita ne Lähivakuutukseen Helville. Kiitos avustasi!
Kalajoen Junkkarit toteuttaa yhdessä Kalajoen kaupungin kanssa yläkoulujen 7-9 luokkalaisille tehtävän kyselyn liikunnan harrastamisaktiivisuudesta ja harrastustoiveista. Kyselyyn osallistuvat sekä Merenojan että Raumankarin yläkoulujen oppilaat. Kyselyn toteutuksesta vastaa Liikunnan kehittämishankkeen projektityöntekijä Marjaana Juola. Kyselyn tuloksia hyödynnetään paikallisen urheilutoiminnan kehittämiseksi yhdessä koulujen ja urheiluseurojen kanssa.
Keplin Urheilugaalassa 29.1. 2010 palkittiin vuoden 2009 menestyneitä urheilijoita ja muita ansioituneita liikuntatyöntekijöitä. Junkkareiden pitkäaikainen puheenjohtaja Pertti Sarkkinen palkittiin vuoden 2009 ansioituneena seuratyöntekijänä.
RSS ATOM