Tulevia tapahtumia

SEURAN VUOSIKOKOUS (16.5.2007)
Kalajoen Junkkareiden varsinainen KEVÄTKOKOUS pidetään ma 28.5.2007 klo 19.00 alkaen Hiihtomajalla. Käsitellään sääntöjen 9 §:ssä tilikokoukselle kuuluvat asiat. Kahvitarjoilu klo 18.30 alkaen. Tervetuloa! Kalajoen Junkkarit ry Johtokunta
Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta? Tervetuloa kuuntelemaan Jonne Kamsulan luentoa lukion Auditorioon ti 22.5. klo 18.30. Luento on tarkoitettu nuorille (yläasteikäisille ja sitä vanhemmille), valmentajille, ohjaajille ja vanhemmille. Ilmoittautumiset 15.5. mennessä Kalajoen kaupungin liikuntasihteeri Jouko Moilaselle 044-4691242 tarjoilujen ja luentomateriaalin takia. Tervetuloa!
Keski-Pohjanmaan Yleisurheilu järjestää yleisurheiluohjaajakurssin. Kurssi alkaa Kälviällä lauantaina 19.5. ja jatkuu seuraavana lauantaina 26.5. Muut kurssipäivät sovitaan erikseen. Kurssi on tarkoitettu 11-14-vuotiaiden ohjaajille. Kurssin kokonaiskesto on 40 tuntia.
Lauantaina Majalla 12.5. klo 10 alkaen maalaustalkoot. Samalla rakennetaan jätekatos ja uusitaan portaat kahvioon. Toivotaan runsasta osanottoa, tekemistä riittää ja porukalla se hoituu nopeimmin. Talkooväelle ruokatarjoilu. Tervetuloa! Tiedustelut 0400-558286/Marjaana
Hiihtokauden päättäjäisiä vietettiin keskiviikkona Hiihtomajalla. Tuttuun tapaan kaikki hiihtokoululaiset ja hiihdon kanssa tekemisissä olleet kestittiin ensin kakkukahveilla ja mehulla. Tämän jälkeen kuulimme seurakehittäjä Jonne Kamsulaa seuratoiminnasta ja jokainen joko kirjoittamalla tai piirtämällä sai ilmaista oman tähtihetkensä seurassa viime kaudelta sekä kuvitella mikä olisi ensi kauden tähtihetki. Tehtävä saikin runsaan yleisön hiljenemään ja miettimään asiaa. Palkitsemiset talven urakoinneista kruunasivat juhlan. Osanottajia oli noin 120, eli ennätysyleisö. Tällaisessa seurassa on ilo toimia! Kiitokset kaikille mukana olleille.
Suomen Hiihtoliiton maastohiihtovaliokunta valitsi kokouksessaan 21.4.2007 maastohiihdon A-maajoukkueen ja Vancouver Teamin valmennusryhmien urheilijat. Yksi valituista on Junkkarien hiihtäjä Kusti Kittilä, joka valittiin sprinttihiihtäjänä Vancouver-ryhmään.
RSS ATOM