Pesäpallo

Pesäpallojaostossa tapahtuu:

 

Ohjaajakoulutus Kalajoella 15.4.

Ohjaajakoulutus Pohjankylän koulun liikuntasalissa. 105-koulutuksen ohjaa Mika Härkin Pohjois-Suomen aluekehittäjä. Toivomme lajissa mukana olleita ja uusia lupauksia tulemaan paikalle. Ohjausvelvoitetta ei ole osallistujille, ei ikärajoitetta. Samalla kartoitetaan kauden pesismahdollisuudet. Koulutus on kello 18.00 - 19.30

 

Pesisliikka

22.4. alkaen kolmena sunnuntaina pienemmille pelaajille oma Pesisliikkatunti. Ohjaajina ovat Kalajoen omat aktiiviset pesisnuoret sekä pesisjaosto. Pesisliikka on tarkoitettu esikoululaisille sekä 1-ja 2- luokkalaisille. Pesisliikkaan tulevan lapsen pitää olla pesispassi tai hänen tulee olla muutoin vakuutettu. Vakuutustodistus on hyvä olla mukana. Pesispassin hinta on 10€/kpl ja niitä tilataan pesisjaoston puheenjohtajalle ilmoittamalla. Pesisliikkaan pitää ilmoittautua sähköpostiosoitteeseen ulpu.uusitalo@kalajoki.fi. Pesisliikkaa on kello 17.00 - 18.00.

 

Pesiskoulu

Harjoittelemme pesistä edelleen sunnuntaisin isompien lasten ja nuorten kanssa kello 18.00 - 19.30 Pohjankylän koulun liikuntasalissa. Koulun tekonurmi alkaa jo vihertää.

Pienpesisturnauksia on jokilaaksossamme seuraavasti:

su 20.5. Haapavesi

ti 26.6. Ylivieska

ke 4.7. KALAJOKI

su 5.8. Nivala

la 8.9. Oulainen

Turnausmaksu on 30€ joukkueelta.

 

Harrastepesis

Harrastepesisilta on torstaisin. Aloitamme 7.6.2018.

 

Kustannukset

Aikaisempien kesien innoittaja Keski-Pohjanmaan Pesis on auttanut meitä mm. ohjaamisessa. Pesäpallo on halpa harrastus Kalajoella. Perheiden on edullista liittyä Kalajoen Junkkareihin jäsenmaksulla 30€/perhe tai alle 15-vuotiaan jäsenen 5€/vuosi. Tämän lisäksi vanhemmille harrastajille 2003 tai aikaisemmin syntyneille tulee hankkia harrastepassi 5€/kpl tai pesispassi 2004 ja myöhemmin syntyneille pesispassi 10€. Pesiskoulukuluja kattamaan tulee pesisjaostolle maksaa 5€ kesäkuukausilta.

Tiivistettynä Kalajoen pesäpalloharrastus maksaa:

Pesiskoululainen: seuran jäsenyys, pesäpalloliiton lisenssi ja jaoston maksu kesäkuukausilta, niiltä kuukausilta kun osallistuu pesiskouluun.

Vanhempi harrastaja: seuran jäsenyys, pesäpalloliiton lisenssi ja vapaaehtoinen maksu jaoston lippaaseen, ei muita kuukausimaksuja. Tervetuloa kokeilemaan lajia maksutta.

https://www.kalajoenjunkkarit.fi/liity_jaseneksi/