Tulevia tapahtumia

Ke 16.11 klo 18 Hiihtomajalla. Olemme kaikki ulkona! Ohjelmassa sauvakävely, sauvarinne ja leikit.
Painonnostajat ovat vihdoin saamassa kauan kaivattua lisätilaa. Hiihtomajan laajennus on aloitettu ja anturat valettu. Lisätilojen myötä on mahdollista ottaa lisää harrastajia mukaan ja hakea yleisen sarjan painonnoston SM-kisoja.
Joulu lähestyy ja Lumilyhty-arvat ovat jälleen saatavilla. Palkintona tutusti auto joka päivä ja runsaasti muita palkintoja! Arpoja voi ostaa hiihtokoululaisilta ja isommiltakin hiihtäjiltä. Jos et ole saanut arpoja, mutta haluaisit ostaa, soittele 0400-558286 Marjaana. Arpojen tuotto käytetään lastenhiihtojen numerolappujen uusimiseen.
SYYSKOKOUS (11.11.2005)
Sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 13.12. Hiihtomajalla klo 19.00 alkaen. Kahvit klo 18.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä palkitaan vuoden 2005 SM-mitalistit. Tervetuloa!
Pesuainemyynti loppusuoralla. Myyntilistojen palautuspäiväksi on on muutettu 9.11.2005. Nyt viimeinen ponnistus, osta vaikka omaan käyttöön. Näillä tuloillahan kartutetaan jaoston kassaa hiihtokoulutoimintaa ja talven hiihtoja varten. Hiihtosivulta voit tulostaa myyntilistan ja ohjeet, jos et sellaista ole saanut.
Keski-Pohjanmaan Valmennuksen kehittämishankeen valmennuspäivät jatkuvat. Seuraava lajien yhteinen valmennuspäivä järjestetään Kannuksessa la 19.11.2005. Päivän teemoina ovat Lihashuolto ja lihastasapaino sekä valmentajan ja seuran yhteistoiminta. Asiantuntijavieraina toimivat osaajat valtakunnan kärjestä. Lihashuollon asiantuntijana vierailee monipuolisen kokemuksen omaava fysioterapeutti Maarit Mattila Kuortaneen Urheiluopistolta. Valmentajan ja seuran yhteistoiminnan osuudesta vastaavat Antero Kujala Suomen Valmentajat ry:stä ja Matti Jaakkola Suomen urheilupsykologisesta yhdistyksestä. Tämä valmennuspäivä soveltuu erinomaisesti myös valmentajien ja urheilijoiden lisäksi seurapäättäjille. Sitovat ilmoittautumiset 11.11. mennessä.
RSS ATOM