Tulevia tapahtumia

Perinteikäs puulaakiviesti hiihdettiin perjantai-iltana Hiihtomajalla. Naisten sarjan voiton nappasi jälleen Helvi ja tytöt ja vei kiertopokaalin kotiinsa kolmen kiinnityksen jälkeen. Miesten sarjassa Kylät ja työpaikat - sarjan voitti Rahjan huolinta ja Puulaakisarjan Elmo Sport.
Kusti Kittilä sijoittui jo kertaalleen pakkasen takia siirrettyjen SM-kisojen sprinttimatkalla A-finaalin neljänneksi. - Tämä on työvoitto kaiken sairastelun jälkeen, iloitsi Kusti kisan jälkeen. Kisan voitti Keijo Kurttila ennen Jari Joutsenta ja Mikko Maarasta.
SaniFanin ja Halpa-Hallin yhteisesti sponsoroimat lastenhiihdot hiihdetään torstaina 2.3.2006 klo 18.00 Jäähallilla. Hiihtotapa on vapaa ja kisa hiihdetään temppuradalla, jossa kisataan valtakunnallinen Valioviesti 2 viikon kuluttua. Pienimmille helpompi rata. Kaikki entisen tavan mukaan palkitaan ja sarjat kaikille. Ilmoittautumiset mielellään mahdollisimman kattavasti sähköpostilla tai tekstiviestillä. helvi.pajala@kotinet.com, 0443056711
Kalajoen puulaakiviestimestaruus on jälleen jaossa perjantaina 17.3. klo 18.30 Hiihtomajalla. Sarjat naisille 3 x 1km (1 x p, 2 x v) ja miehille 4 x 2 km (2 x p, 2 x v). Miesten sarjassa uutena A-sarjan (työpaikat ja kylät) lisäksi B-sarja "puulaakisarja". Eli kerää vaikka kaveriporukka ja tule kisaamaan! Ilmoittautumiset ja tiedustelut 16.3. mennessä 044-5595324
Kimpassa kuntoon - aikuisten hiihtokoulussa on viimeisellä kerralla 2.3. torstaina voiteluopastusta. Paikkana jäähallin juoksusuora klo 18.00. Opetellaan mm. pitoteipin sukseen laittamista. Tervetuloa!
Käännänkylän lastenhiihdot hiihdetään tänään keskiviikkona 22.2.2006 klo 18.00, hiihtotapa perinteinen. Monenlaista erilaista tietoa on ollut liikkeellä, mutta tämä on virallinen aika. Tervetuloa kaikki perinteisiin Käännänkylän hiihtoihin !!!
RSS ATOM