Tulevia tapahtumia

Sarjat 5-15-vuotiaille, ilmoittautuminen SaniFanin luona. 2. osakilpailu ke 17.5. ja 3. osakilpailu ke 24.5. klo 18:00. Vähintään kaksi kertaa / cup osallistuneet palkitaan kolmannen osakilpailun yhteydessä. Tervetuloa!
KaJu nousi Hiihtoliiton seuraluokittelussa maastohiihdon valioluokkaan eli 20 parhaan joukkoon. Junkkareiden sijoitus oli 16. (v.2005 sija 21.)joka oli myös Keski-Pohjanmaan hiihtoseuroista paras sijoitus.Seuraluokittelussa nuorisotoiminnan painoarvo on kokonaispisteistä 50%, huippu-urheilun ja harrasteliikunnan 25%.
Urheiluseuroilla on entistä merkittävämpi rooli lasten liikuttamisessa, sillä lähes puolet lapsista ja nuorista on mukana urheiluseurojen toiminnassa. Tiedot käyvät ilmi Nuoren Suomen, Kuntourheiluliiton, Olympiakomitean, Helsingin kaupungin sekä Suomen Liikunnan ja Urheilun teettämästä Liikuntatutkimuksesta 2005–2006, jonka on toteuttanut TNS Gallup. Tutkimus tehtiin yhdessä opetusministeriön kanssa.
Junkkareille kaksi kultaa ja pronssi henkilökohtaisissa kilpailuissa sekä kaksi joukkuepronssia + joukko muita hyviä sijoituksia.
Hiihtokauden päättäjäiset pidettiin leppoisissa tunnelmissa auringon paistaessa täydeltä terältä. Kakkukahvien jälkeen muotinäytöksessä oli katsaus junkkaripukuihin vuosien varrelta. Tilaisuudessa erikoisvieraana oli Riitta-Liisa Lassila joka kertoili kuulumisiaan Simon haastateltavana. Päättäjäisissä palkittiin runsaasti pieniä ja isoja hiihtäjiä, ohjaajia ja talkooväkeä unohtamatta.
Valkealinnan kellon maastojuoksucupin 3. osakilpailu juostiin Merenojan kentän maastossa 3.5.06. Lopulliset tulokset YU-tulospalvelu-sivulla. Uusi kolmen osakilpailun sarja alkaa ke 10.5. klo 18.00 SANIFANIN luona. Vähintään kaksi kertaa/cup osallistuneet juoksijat palkitaan kolmannen osakilpailun yhteydessä. Tervetuloa mukaan!
RSS ATOM