Tulevia tapahtumia

Kalajoen Junkkarit järjestää Perhepäivän Hiihtomajalla 5.11. klo 12- 15. Samalla vietetään leikkipuiston ja kodan avajaisia. Perhepäivänä Hiihtomajalla on toimintapisteitä, esim. suunnistusjaoston rastiralli, jonka koko perhe voi käydä kiertämässä vaunujenkin kanssa. Hiihtomajan sisällä on jaostojen toiminnan esittelyä ja myynnissä on Lumilyhty-arpoja hankkeen rahoittamiseksi ja lapsille on kasvomaalausta. Kodassa voi syödä omia eväitä tai ostaa pientä naposteltavaa puffetista. Päivän aikana on myös mahdollista tutustua punttisalin laajennukseen. Hankkeen avulla Hiihtomajan ympäristö palvelee entistä paremmin perheiden ulkoilupaikkana, ja myös päiväkodit ja muut ryhmät voivat käyttää hyväkseen Hiihtomajan alueen tarjoamia retkimahdollisuuksia. Toivotamme perheet isovanhempineen lämpimästi tervetulleiksi viettämään liikunnallista päivää ja tutustumaan junkkareiden toimintaan.
DVD/VIDEO KLL:n suunnistusmestaruuskilpailuista nyt valmis tilattavaksi, kesto n.20 min. ja hinta 20 €. Katso lisätietoja KLL:n suunnistussivulta. Voit katsoa myös esittelypätkän dvd:stä.
Lauantaina 4.11. päiväretki Vuokattiin. Hinta 20 euroa/hlö sisältäen kyydin Vuokattiin ja lipun hiihtoputkeen. Hiihdon jälkeen aikaa käydä uimahallilla, uintilippujen hinnat n. aik. 4,80 € ja 7-15 v. 2,70 €. Urheiluopistolla voi ruokailla noutopöydästä. Lounaalla mahdollisuus valita myös kevyemmät salaatti- ja keittolounas vaihtoehdot, hinnat n. aik. 9 – 12,50 € ja 4-12v. 5,50 – 7 €. Lähtö matkahuollosta klo 7.00 ja paluu Kalajoelle n. klo 19. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Merja Gronoff 044-5691280 tai merja.gronoff@kotinet.com
Vuokatissa hiihdettyjen katsastusten perusteella joukkueeseen nousi hienosti toiseksi sijoittunut Kusti Kittilä. Suomen miesten kiintiö sprintissä on viisi paikkaa. Vuokatin katsastusten perusteella muut joukkueeseen valitut olivat kilpailun voittaja Jari Joutsen sekä aika-ajojen kaksi parasta Kalle Lassila ja Jari Poikela.
Matias Petäistö päätti kautensa upeasti Kuortaneen maastofinaalin M17-sarjan 5 km:lla ollen toinen ajalla 17.45. Onnittelut Matiakselle myös pääsystä Suomen Urheiluliiton talenttiryhmään !
Tervetuloa suunnistamaan Kalajoen Vasankariin Sakarin saunarasteille. Kilpailukeskus on Vasankarin metsästysmaja, opastus 8-tieltä. Matkat ovat erikoispitkät: A 10-11 km, B 7-8 km, C 3-4 km. Lähdöt klo 11-12 välillä. Karttamaksu 4 e.
RSS ATOM