Tulevia tapahtumia

Kalajoen Junkkarit sijoittautui miesten viestissä sijalle 23. Aloitusosuuden hiihti Mauno Juola ollen vaihdossa sijalla 47 ja eroa kärkeen reilu 2,5 minuuttia. Marko Santapakka hiihti sakeassa lumipyryssä toisen osuuden nostaen Junkkarit sijalle 36. Kusti Kittilä oli 3 osuuden 5. nopein ja nosti Junkkarit sijalle 22. Jari Ahola hiihti ankkuriosuuden ja maalissa eroa kärkeen oli vajaa 8 minuuttia. Lauantain takaa-ajossa Kusti oli hienosti 14. Kisoissa oli perinteisesti mukana linja-autollinen innokkaita hiihdon ystäviä Kala-ja Pyhäjoelta.
Nordea lastenhiihdot hiihdettiin sakeassa lumipyryssä, mutta silti matkaan lähti yli 90 innokasta hiihtäjää. Nordea pankki palkitsi kaikki hiihtäjät.
Nordea lastenhiihdot hiihdettiin sakeassa lumipyryssä, mutta silti matkaan lähti yli 90 innokasta hiihtäjää. Nordea pankki palkitsi kaikki hiihtäjät.
14.2.2004 klo 13.00 Diakonaatissa. Luennoitsijana kestävyysjuoksun liittovalmentaja Jouni Kykyri ja demonstraatiossa maajoukkuejuoksija Maija Kukkohovi. Tervetuloa kaikki kestävyysjuoksusta kiinnostuneet!
Tiistaina 3.2. on Hiihtomajalla Nordea lastenhiihdot. Hiihtotapa perinteinen ja kilpailu käydään lisäksi parilähtönä. Sarjat 6 vuotiaista ylöspäin. Ilmoittautuminen klo 18.00 alkaen. Kaikki palkitaan, tervetuloa!
Kalajoen Junkkareiden hiihtojaoston lumetustalkooryhmä sai vuoden 2003 Keskipohjanmaan tunnustuspalkinnon hiihdon olosuhteiden kehittämisestä paikkakunnalla. Palkinto jaettiin perjantaina 23.1. Kokkolassa, ja sen vastaanotti "talkoopäällikkö" Heikki Rahkola. Suuri ja lämmin kiitos ahkeralle talkooväelle, joka on jaksanut vuodesta toiseen osallistua lumetukseen ja lumenlevittämiseen!
RSS ATOM