Tulevia tapahtumia

TOIMITSIJAKOULUTUS (27.11.2006)
Toimitsijakoulutus Hiihtomajalla 30.11. klo 18-20. Kouluttajana K-P Hiihdon puheenjohtaja Reijo Alakoski. Koulutus sopii kaikille urheiluseurassa toimiville. Toivomme, että erityisesti hiihtokoululaisten ja kilpailua harrastavien lasten vanhemmat osallistuisivat koulutukseen. Käsitellään perusasioita kilpailujen järjestämisestä. Seurat tarvitsevat uusia tekijöitä, muuten moni tapahtuma jää järjestämättä ja moni lapsi ilman mahdollisuutta mukavaan harrastukseen. Seuratoiminta on yhteistoimintaa. Kalajokisten osallistujien kesken arvotaan SYKEMITTARI ! Mukaan ehtii vielä, ilmoittaudu vaikka hiihtokoulussa tai marjaana.juola@suomi24.fi tai 0400-558286. Tervetuloa!
Ostamalla Lumilyhty-arvan tuet junkkaritoimintaa. Kysy: Marjaana Juola 0400-558286
Maakuntaviestileiri Vuokatissa 23.11.-26.11.2006, 20 paikkaa varattu, tilaa on vielä. Ilmoittaudu keskiviikkoon mennessä helvi.pajala@kotinet.com tai 0443056711
Lauantaille 4.11. suunniteltu retki Vuokattiin on peruttu vähäisen lähtijämäärän vuoksi. Hiihto-olosuhteet ovat hyvät myös Kalajoella, joten hiihtäjät pääsevät suksimaan myös kotiladuilla poikkeuksellisen aikaisin!
Kalajoen Junkkarit järjestää Perhepäivän Hiihtomajalla 5.11. klo 12- 15. Samalla vietetään leikkipuiston ja kodan avajaisia. Perhepäivänä Hiihtomajalla on toimintapisteitä, esim. suunnistusjaoston rastiralli, jonka koko perhe voi käydä kiertämässä vaunujenkin kanssa. Hiihtomajan sisällä on jaostojen toiminnan esittelyä ja myynnissä on Lumilyhty-arpoja hankkeen rahoittamiseksi ja lapsille on kasvomaalausta. Kodassa voi syödä omia eväitä tai ostaa pientä naposteltavaa puffetista. Päivän aikana on myös mahdollista tutustua punttisalin laajennukseen. Hankkeen avulla Hiihtomajan ympäristö palvelee entistä paremmin perheiden ulkoilupaikkana, ja myös päiväkodit ja muut ryhmät voivat käyttää hyväkseen Hiihtomajan alueen tarjoamia retkimahdollisuuksia. Toivotamme perheet isovanhempineen lämpimästi tervetulleiksi viettämään liikunnallista päivää ja tutustumaan junkkareiden toimintaan.
DVD/VIDEO KLL:n suunnistusmestaruuskilpailuista nyt valmis tilattavaksi, kesto n.20 min. ja hinta 20 €. Katso lisätietoja KLL:n suunnistussivulta. Voit katsoa myös esittelypätkän dvd:stä.
RSS ATOM