Tulevia tapahtumia

Suomen Hiihtoliiton maastohiihtovaliokunta valitsi kokouksessaan 21.4.2007 maastohiihdon A-maajoukkueen ja Vancouver Teamin valmennusryhmien urheilijat. Yksi valituista on Junkkarien hiihtäjä Kusti Kittilä, joka valittiin sprinttihiihtäjänä Vancouver-ryhmään.
Matias Petäistö voitti mestaruuden 17-vuotiaiden 10 km:llä Suolahdella järjestetyissä SM-kisoissa 22.4.2007. Onnittelut Matiakselle!
MAASTOJUOKSUT (23.4.2007)
Seuraavat maastojuoksut 16.5. Sarjat T/P 5 - 15- vuotiaille.
Kevättalvella tilatut Junkkariverkkarit ovat saapuneet. Verkkarit on noudettavissa keskiviikon maastojuoksujen yhteydessä.
Maria Saari saavutti SM - kultaa veteraanien painonnostossa Parkanossa
Junkkareitten perinteinen paperinkeräys on tänä vuonna tavallista aikaisemmin eli ensi lauantaina 14.4.07. -Toivomme, että lehdet olisivat niputettuina tien poskessa jo klo 8.00 aamulla valmiina. Kerääjät lähtevät liikkeelle jo aamun tunteina. -Paperinkeräys muodostaa suuren osan hiihtojaoston varainkeruusta, joten toivomme että kalajokiset osallistuisivat innolla. -Hiihtojaosto liikuttaa talvisin yli sataa lasta hiihtokoulussa ja lastenhiihdoissa, ainakin samaa määrää aikuisia harrastehiihtäjiä sekä järjestää hiihtokilpailuja, kaikki talkoovoimin, mutta aivan ilman rahaa ei toiminnan pyörittämiseen ole mahdollisuuksia. Kiitämme jo etukäteen tuesta ! Yhteyshenkilö: Asko Laitala 040-5046085
RSS ATOM