Tulevia tapahtumia

Hiihtokauden päättäjäisiä vietettiin keskiviikkona Hiihtomajalla. Tuttuun tapaan kaikki hiihtokoululaiset ja hiihdon kanssa tekemisissä olleet kestittiin ensin kakkukahveilla ja mehulla. Tämän jälkeen kuulimme seurakehittäjä Jonne Kamsulaa seuratoiminnasta ja jokainen joko kirjoittamalla tai piirtämällä sai ilmaista oman tähtihetkensä seurassa viime kaudelta sekä kuvitella mikä olisi ensi kauden tähtihetki. Tehtävä saikin runsaan yleisön hiljenemään ja miettimään asiaa. Palkitsemiset talven urakoinneista kruunasivat juhlan. Osanottajia oli noin 120, eli ennätysyleisö. Tällaisessa seurassa on ilo toimia! Kiitokset kaikille mukana olleille.
Suomen Hiihtoliiton maastohiihtovaliokunta valitsi kokouksessaan 21.4.2007 maastohiihdon A-maajoukkueen ja Vancouver Teamin valmennusryhmien urheilijat. Yksi valituista on Junkkarien hiihtäjä Kusti Kittilä, joka valittiin sprinttihiihtäjänä Vancouver-ryhmään.
Matias Petäistö voitti mestaruuden 17-vuotiaiden 10 km:llä Suolahdella järjestetyissä SM-kisoissa 22.4.2007. Onnittelut Matiakselle!
MAASTOJUOKSUT (23.4.2007)
Seuraavat maastojuoksut 16.5. Sarjat T/P 5 - 15- vuotiaille.
Kevättalvella tilatut Junkkariverkkarit ovat saapuneet. Verkkarit on noudettavissa keskiviikon maastojuoksujen yhteydessä.
Maria Saari saavutti SM - kultaa veteraanien painonnostossa Parkanossa
RSS ATOM