Tulevia tapahtumia

Keski-Pohjanmaan Yleisurheilu järjestää yleisurheiluohjaajakurssin. Kurssi alkaa Kälviällä lauantaina 19.5. ja jatkuu seuraavana lauantaina 26.5. Muut kurssipäivät sovitaan erikseen. Kurssi on tarkoitettu 11-14-vuotiaiden ohjaajille. Kurssin kokonaiskesto on 40 tuntia.
Lauantaina Majalla 12.5. klo 10 alkaen maalaustalkoot. Samalla rakennetaan jätekatos ja uusitaan portaat kahvioon. Toivotaan runsasta osanottoa, tekemistä riittää ja porukalla se hoituu nopeimmin. Talkooväelle ruokatarjoilu. Tervetuloa! Tiedustelut 0400-558286/Marjaana
Hiihtokauden päättäjäisiä vietettiin keskiviikkona Hiihtomajalla. Tuttuun tapaan kaikki hiihtokoululaiset ja hiihdon kanssa tekemisissä olleet kestittiin ensin kakkukahveilla ja mehulla. Tämän jälkeen kuulimme seurakehittäjä Jonne Kamsulaa seuratoiminnasta ja jokainen joko kirjoittamalla tai piirtämällä sai ilmaista oman tähtihetkensä seurassa viime kaudelta sekä kuvitella mikä olisi ensi kauden tähtihetki. Tehtävä saikin runsaan yleisön hiljenemään ja miettimään asiaa. Palkitsemiset talven urakoinneista kruunasivat juhlan. Osanottajia oli noin 120, eli ennätysyleisö. Tällaisessa seurassa on ilo toimia! Kiitokset kaikille mukana olleille.
Suomen Hiihtoliiton maastohiihtovaliokunta valitsi kokouksessaan 21.4.2007 maastohiihdon A-maajoukkueen ja Vancouver Teamin valmennusryhmien urheilijat. Yksi valituista on Junkkarien hiihtäjä Kusti Kittilä, joka valittiin sprinttihiihtäjänä Vancouver-ryhmään.
Matias Petäistö voitti mestaruuden 17-vuotiaiden 10 km:llä Suolahdella järjestetyissä SM-kisoissa 22.4.2007. Onnittelut Matiakselle!
MAASTOJUOKSUT (23.4.2007)
Seuraavat maastojuoksut 16.5. Sarjat T/P 5 - 15- vuotiaille.
RSS ATOM