Tulevia tapahtumia

Veteraanien yleisurheilun SM-kisat kilpaillaan viikkoa ennen juhannusta Merenojan kentällä. Ilmoittautumisia otetaan jo vastaan ja myös majoitusvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin.
Jyväskylässä hiihdetyissä Hopeasompa loppukilpailuissa hiihtivät Junkkareiden juniorit hienosti. Henkilökohtaisilla matkoilla lauantaina Mari Laitala hiihti 13-vuotiaissa tytöissä 7:ksi ja Venla Nikula 18:ksi 111 kilpailijan joukosta. Juho Nikula oli 15-vuotiaissa pojissa 15. 120 kilpailijan joukosta. 14-vuotiaiden poikien sarjassa Ville Juusola oli 72. ja 121 kilpailijaa oli sarjassa hiihtäjiä. Perjantaina Matias Petäistö edusti yksin Junkkareita sprintissä ollen 52. Sunnuntain viesteissä Junkkareista oli vain yksi joukkue: 14-vuotiaat tytöt. Mari Laitala, Katri Mustola ja Venla Nikula hiihtivät hienosti 23 sijalle. Mainittakoon että kaikki tytöt ovat tällä hetkellä vasta 12-vuotiaita.
ANTEEKSI 9-VUOTIAAT TYTÖT JA POJAT KUN TULOKSET PUUTTUIVAT, NE ON NYT LISÄTTY ! Hippohiihdot suksittiin aurinkoisessa säässä ja mukana oli 180 hiihtäjää! Tulokset Hiihto/tulokset -sivulla
Puulaakiviesteissä naisten sarjassa hiihti 5 joukkuetta ja miesten 8 joukkuetta. Voittajat olivat edellisvuoden tapaan naisissa Helvi ja tytöt ja miehissä Veijarikvartetti. Miesten kiertopalkinto jäi 3 kiinnityksen jälkeen Veijarikvartetin haltuun.
Nuorten SM-hiihdoissa Saarijärvellä Tapani Kärjä nappasi pronssimitalin 17-vuotiaiden vapaan hiihtotavan 20 kilometrillä.
Maanantaina hiihdettiin Säästöpankkihiihdot, tyylinä sauvoitta hiihto perinteisellä hiihtotavalla. Hyvin tuntui sujuvan. Kaikki saivat kultamitalin ja suun makeaksi Säästöpankin tarjoamilla palkinnoilla. Tulokset sivulla: Hiihto/Tulokset
RSS ATOM