Tulevia tapahtumia

Keskiviikkona 23.1. 08 klo 18.00 on hiihtomajalla hiihtokoulun aikana perehdytystä lastenhiihtojen järjestämiseen. Myös muita ajankohtaisia asioita. Tervetuloa kaikki !
16.1.2008 hiihtokoulu peruttu huonon lumitilanteen vuoksi. Maasto hiihtomajalla on niin jäinen ettei siellä ole turvallista liikkua sauvakävellenkään. Viikon päästä yritämme uudelleen ja ensimmäiset lastenhiihdotkin pitäisi olla 29.1.2008. Toivotaan että talvi vielä tulisi!
Lohtajan kansalliset hiihdetään Kalajoen hiihtokeskuksessa 13.1.2008 klo 11.00
RANNIKKO-CUP (30.12.2007)
Monikansalliset 50. JUSSI KURIKKALAN MUISTOHIIHDOT on hiihdetty ja niihin osallistui peräti 385 hiihtäjää. Tämä yllätti järjestäjät mutta ei vaikuttanut kisojen kulkuun, kaikki sujui kuin rasvattuna ja siitä kiitos kuuluu suurelle ja kokeneelle toimitsijoiden joukolle joka ei haastetta säikähtänyt. Olihan maa vielä aivan lumeton maanantaina mutta pakkasten ja ahkerien "lumimiesten" ansiosta tykkilunta saatiin tarpeeksi ja kisat saatiin kokoon lauantaiksi. Mukana oli runsas venäläisten nuorten hiihtäjien joukko joka teki kisoista monikansalliset.
Tiedote 22.12.07: LUMEN VÄHYYDEN VUOKSI JOUDUMME JÄLLEEN SIIRTÄMÄÄN RANNIKKO-CUPIN OSAKILPAILUT. ***UUSI PÄIVÄ ILMOITETAAN MYÖHEMMIN***. MUUT TIEDOT ENTISET. JUHLAKISA ! Kansalliset 50. JUSSI KURIKKALAN MUISTOHIIHDOT Kalajoen Hiihtokeskuksessa *pvm ilm myöhemmin* klo 11.00 V SEKÄ Himangan Urheilijain hiihdot Himangan urheiluhallilla *pvm ilm. myöhemmin* klo 11.00 P. HYVÄT PALKINNOT JA ARVONTAPALKINTOJA!!
Junkkareiden sääntömääräisen syyskokouksen yhteydessä päätettiin seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2008. Lisäksi valittiin jaostot sekä jaostojen jäsenet ja puheenjohtajat. Seuran puheenjohtajana jatkaa Pertti Sarkkinen. Johtokunnassa jatkavat erovuoroisista Marjaana Juola, Aija Tilvis ja Timo Nauha. Uutena jäsenenä johtokuntaan tulee Sakari Salmela Koukkupolviklubin edustajana, joka samalla liittyy junkkareiden alajaostoksi. Johtokunnassa jatkavat Tapio Penttilä, Tuomo Mustola, Helvi Pajala ja Eija Vasankari. Tommi Känsäkankaalle myönnettiin ero johtokunnasta. Junkkareiden sääntöjä muutettiin esityksen mukaisesti ja samalla johtokunnan kokoonpano väheni 10 jäsenestä 8 jäseneen.
RSS ATOM