Tulevia tapahtumia

Maakuntaviesti päästiin hiihtämään Kälviällä talvisissa olosuhteissa, pakkasta oli sopivasti ja pientä lumisadetta koko päivän. Kalajoen I joukkue hiihti hienosti, kaikki hiihtäjät pystyivät osansa hienosti eikä yhtään epäonnistumista tullut ja niinpä noustiin edellisvuoden 9. sijalta sijalle 6. Voiton vei odotetusti Uusikaarlepyy suhteellisen ylivoimaisesti toinen oli Luoto ja Ylivieskan mahtava nousu 3 sijalle oli ehkä jonkinlainen yllätys. II ja III joukkueet hoitivat nekin osansa mallikkaasti B-sarjan 12 ja 23. sijoille.
Seuraavat sponsorihiihdot hiihdetään tiistaina 9.2.2010 klo 18, entisen kaavan mukaan, hiihtotapana on vapaa ja matkoina sprinttimatkat. Sponsorina Topi-keittiöt. Ilmoittautumiset puoli tuntia ennen tai tekstiviestinä 0442904550. Sarjat 2 v välein 4 vuotiaista alkaen.Kaikki palkitaan, tervetuloa! Pakkasen takia siirretyt S-Market hiihdot hiihdetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. hiihtotapa perinteinen ja suoritetaan parilähtönä.
Lauantaina 20.2. keskimatka, sunnuntaina 21.2. pitkämatka
Mehtäkyläntie 12 (ent. Niemelä) pihassa on uusi paperinkeräyspiste, jonne puhtaat keräyspaperit voi käydä tuomassa. Autotallin edessä on keräyskehikko, josta paperi säännöllisesti käydään siirtämässä sisälle. Paperit jäävät odottamaan kevään pääkeräystä huhtikuussa. Tuotto tulee kokonaisuudessaan Junkkarien hiihtojaoston hyväksi. Mikäli sinulla on tuotavana suurempi erä tai kysyttävää ota yhteyttä joko Pentti Bäckman 0405679139 tai Helvi Pajala 0442904550. Kiitos!
RSS ATOM