Tulevia tapahtumia

Maria saari saavutti painonnostossa tempaus-hopeaa Rovaniemen SM-kilpailuissa. Miika Antti -Roiko nosti puolestaan Tempaus-hopeaa, työntö-pronssia ja yhteistulos-hopeaa.
Ilmojen haltija ei nyt todellakaan suosi hiihtokilpailujen järjestämistä. Nyt on hiihtomajan maasto niin märkää ja edelleen lämpimämpää luvataan, ettei siellä ole mitään järkeä lastenhiihtoja järjestää. Joten siirretään S-Market hiihdot ensi talvelle, jolloin toivottavasti on paremmat kelit.
Lastenhiihto-Cup hiihdetään kahdessa osassa. 1. osa S-Market hiihdot tiistaina 20.3.07 ja 2. osa Lähivakuutushiihdot torstaina 22.3.07. Molemmat hiihdot alkavat klo 18.00 ja vanhaan malliin kaikki hiihtäjät palkitaan. Sarjoissa 8v ja isommat cupin kolmelle parhaalle luvassa yllätyspalkinnot. Hiihdot vapaalla. Matkat lumitilanteen mukaan.
Valitettavasti puulaakiviestit lauantailta 17.3. on jouduttu perumaan lämpimän sään takia. Mikäli säät sallivat, kisa hiihdetään myöhemmin, viimeistään ensi vuonna!
PUULAAKIVIESTIT (16.3.2007)
PUULAAKIVIESTIt 17.3.2007 klo 15.00 Hiihtomajalla Miesten sarja (2xP+2xV) Naisten sarja (1xP+2xV) UUTUUS! Sekaviesti (2xP+2xV) 2 naisten ja 2 miesten osuutta Huom! Joukkueessa vain yksi lisenssihiihtäjä. Ilmoittautumiset Tapio Penttilä 044-559 5324
Vaikka kevätaurinko oli jo hieman päässyt sulattelemaan latuja, hiihtäjiä ilmoittautui kisaan yli 80. Kaikkien osallistujien kesken arvottiin 4 kappaletta kylpylälippuja, jotka voitti Tommi Törnvall, Onnea! Katso tulokset
RSS ATOM