Veli-Matti Junnikkala paransi 12 minuuttia Tallinnan IRONMANissa

5.8.2019


Veli-Matti Junnikkala oli teräskunnossa triathlonin täysmatkalla Tallinnassa. Viime vuoden kovan aika parani yli 12 minuuttia kun Junnikkala pysäytti kellot aikaan 9 tuntia, 36 minuuttia ja 13 sekuntia.

Toisen kerran täysmatkan kisannut Junnikkala ui 3,8 kilometrin matkan ajassa tunti ja kuusi minuuttia. Viime vuoden aika parani kolme minuuttia. Pyöräily oli tahkeampaa ja Junnikkala polki 180 kilometriä ajassa… neljä tuntia 56 minuuttia. Viime vuoden aika heikkeni viisi minuuttia. Triathlonin päättävä 42,195 metrin pituinen maratonjuoksu sen sijaan sujui kovassa vireessä. Viime vuonna juostu kolme tuntia 41 minuuttia parani 15 minuuttia aikaan kolme tuntia 26 minuuttia.


-Uinti hyvä, pyöräily huono ja juoksu hyvä, Junnikkala totesi. Pyöräilyssä oli kaikilla huonoja aikoja, kun aika kova tuuli pyöri vastaan ison osan matkaa. Pieni katkeaminen tuli maratonin 23 kilometrin kohdalla. Toinen kerta täysmatka minulle, oma ennätys. Tavoite oli vieläkin kovempi, mutta hyvä tulos kuitenkin, Junnikkala totesi Tallinnassa.