Juolat säilytti kakkospaikan, Asikainen ja Laitala nousivat pronssille Tunturisuunnistukessa

4.8.2019

Mauno ja Osmo Juola (H21C) onnistuivat Tunturisuunnistuksen toisenakin päivänä ja taistelivat voitosta. Eroa kärkeen jäi niukasti 1,32 minuuttia. Kokonaiskilpailussa Juolat vankistivat toisen päivän hyvällä vedolla kakkostilaansa.

Naisten pääsarjassa (D21A) Satu Asikainen ja Piia Laitala nousivat toisena päivänä neljänneltä sijalta palkintopallille. Kolmossija irtosi lopulta kuuden minuutin marginaalilla nelossijaan.

Saku Juola nousi toisena kilpailupäivänä seitsemänneltä sijalta kokonaiskilpailun neljänneksi. Tasaisessa kissassa Juola oli kakkospäivän 11.

HDC sarjassa Teija ja Pekka Sorvari nousivat myös toisena päivänä. Ensimmäisen päivän 26. sija oli tänään yhdeksäs ja kokonaistuloksissa 17. sija. 4

Ensimmäisenä päivänä hyvin onnistuneet Joni Alasuvanto ja Vesa Asikainen (H21B) joutuivat keskeyttämään toisena päivänä.

Kuntoparin sarjassa Joni Häkkilä ja Tapio Penttilä paransivat myös edellisestä päivästä ja olivat 15. nousten kokonaiskilpailussa sijalle 18. Mari Favorin-Häkkilän ja Maritta Penttilän olivat ensimmäisen päivän tapaan 26. ja kokonaiskilpailun 24.