Suunnistus 

         Kevätkansallisten

          kisaennakko

Kaksi viikkoa ennen kisoja Mehtäkylän maastossa oli vielä hieman lunta ja kevään tulo on viikon verran tavallista myöhäisemmällä, kuitenkaan häiritsemättä  kisajärjestelyitä.

Kisakeskuksena oleva Mehtäkylän koulun ympäristö on toiminut  kansallisten kisojen näyttämönä

aiemminkin, edellisistä kisoista on ehtinyt kulua parikymmentä vuotta. Kisamaasto oli käytössä kolme vuotta sitten Keskipohjanmaa-viestissä.

Myllyvainion perunatila on edesauttanut suunnistuskisojen järjestämistä antamalla käyttöömme asfaltoidut varaston piha-alueet parkkialueeksi.

Tämän kevään kansalliset avaavat Kultainen Kompassi-kisan 13- ja 14-vuotiaille.

Seikkailupuisto Pakka palkitsee  D13, D14, D16, D18, H13, H14, H16 ja H18 sarjan voittajat vapaalipulla

Mega Zipline 330- metrin vaijeriliukuun Pakka-Towerista.

Miesten ja naisten pääsarjassa voittajat palkitaan 100-euron lahjakortilla.

 

 

Tervetuloa suunnistamaan!


Suunnistus on kansalaistaito, josta on hyötyä joka päivä. Voit harrastaa sitä omaksi iloksi; kuntoiluna, luonnonrauhasta nauttien tai voit osallistua myös kilpailuihin. Tervetuloa suunnistamaan!

Lue lisää

Eeva Kurikkala hopeaa AM-yösuunnistuksista 

Eeva kävi tiukan kisan kullasta Kokkolan Suunnistajien Emma Halla-ahon kanssa. Halla-aho oli nopeampi kahdeksalla rastivälillä ja Eeva kuudella rastivälillä. Halla-aho oli lopulta 4,6 kilometrin matkalla 2.05 Eevaa nopeampi napaten voiton.
H40 sarjassa Osmo Juola suunnisti kuudenneksi. Osmon vauhti oli kova ja hän oli nopein peräti kuudella rastiväliä. Kilpailun mitalikolmikko voitti jokainen kaksi rastiväliä. Muutama pummi yön pimeydessä kuitenkin tiputti Osmot kärkikamppailusta.

1.10.2016

Joni Alasuvanto kärkitaistossa Kokkolassa

Jonilla virtaa riittää syksyyn saakka ja nyt tuloksena kolmas sija Kokkolan Suunnistajien Maanantairastien A-radalla. Joni jäi 2.33 IK Falkenin Mathias Grankullista. Kakkoseksi suunnisti KoS:n Tuomas Hyyppä. Joni kävi kilpailussa välillä kärkipaikallakin ja oli kuudella rastivälillä kisan nopein. Parin minuutin pummi vitosrastilla ja minuutti lisähaku seiskalla ratkaisivat voiton tällä kertaa Pedersöreen.

13.9.2019

Pelatessasi Veikkaus pelejä tämän linkin kautta tuot samalla suoraa tukea seurallesi!