Miikan matkassa Lontooseen

 

MIIKAN MATKASSA LONTOOSEEN

Voit seurata tästä Miika Antti-Roikon Lontoon olympiamatkan tunnelmia ja tuoreita kuulumisia.

31.7 Ti: Moikka vaan kaikille! Nyt olis tosiaan tarkotus tälle vähän laitella kisareissulta kuulumisia ja tuntemuksia aina kun vaan ehdin+mahdollisesti kuvia reissusta. Tosiaan huomenna olisi matka Helsingistä Lontooseen edessä ja tässä vielä Tampereella ollaan. Viimeistelytreenit on menny torstain jälkeen jopa paremmin kun osasin tällä varoitusajalla odottaa. Lauantain reenissä työnsin suht helposti 180kg mikä saattaa olla alkupaino kisassa. Sarjaan pääsyn suhteen ei ole stressiä koska armeijassa on päässyt vähän paino putoamaan ja tällä hetkellä näyttää että saan normaali syömisellä mennä puntariin asti ilman suurempaa kikkailua. Sunnuntaina haettiin Hesasta joukkueen tavarat ja nyt enään odotellaan matkalle lähtöä. Mitä oon kisoja ja oman lajin tapahtumia ehtinyt katsoa niin puitteet on kyllä kunnossa ja voin vain kuvitella mikä tunnelma on mennä tuolle areenalle nostamaan lauantaina! :)

1.8 Ke: Klo 10.30 Helsinki-Vantaan lentokentällä tässä ollaan,aamulla herätty siinä 6.30 ja junalla Tikkurilaan josta sit bussilla tänne. Viimeset kamat saadaan kohta ja sitten enään odotellaan koneeseen pääsyä. 14.05 lähtee kone ja 15.15 Lontoossa paikallista aikaa ollaan perillä. 

 KLO 15.55(London time). Ollaan Heathrown kentällä ja kohta matka alkaa kohti akreditointia ja siitä kisakylää. Suunnitelmissa olisi illalla tehdä vielä kevyt reeni mutta katsotaan miten sujuvasti täälä asiat etenee. Väkeä meinaan on liikkeellä aika reilusti :D

KLO.22.30 Pitkä päivä takana. On saanu jonottaa ihan omiksi tarpeiksi ja odotella millon mitäkin. MUTTA, majotus löyty,reenaamaan päästiin ja ruokaa saatiin(se ruokapaikka oli huikee! valikoima ihan jotain urheilijan suurimmista fantasioista :D). Tää päivä meni nyt vähän kaikkea uutta ja ihmeellstä hämmästellessä mutta eiköhän huomenna jo ala päästä jonkinlaiseen päivärytmiin täällä ja voi keskittyä itse asiaan :)

2.8 TO:Klo.7.52 Nyt olis sitten vähän helpompi päivä edessä. Puoleltapäivin joku mediatilaisuus ja neljältä reeni. Tällä kertaa mennäänkin sit ihan kisapaikalle ja reenihalliin eikä vaan kisakylän kuntosalille(vaikka suomalaisittain verrattuna kyllä sielläkin välineet oli kunnossa ja 5 nostolavaa). Mutta nyt tsekkaan paino et tietää paljonko saa syödä :)

Klo 20.55 Tää päivä olikin sitten selvästi eilistä helpompi. Puolelta päivin oli mediatilaisuus joka oli selvästi mukavampi ja rennompi tapahtuma kun ite odotin. Aurinkoisessa säässä ja kannustavassa ilmapiirissä oli kiva vastailla kysymyksiin niin painonnostosta kun raveista :) Ja ennen kaikkea yllätyin että kuinka montaa toimittajaa kiinnosti mua haastatella!! En kuitenkaan lukeudu Suomen suurimpiin mitalitoivoihin eikä laji ole mitenkään mediassa esillä niin sihen nähden kiinnostusta oli ihmeestikin. Sen jälkeen mentiin tsekkaamaan kisapaikka jonne oli noin 50min auto matka kisakylästä. Tuli kyllä oikeesti mahtava fiilis kun käveli lavalle ja näki kuinka iso katsomo siellä edessä tulee kisassa olemaankaan. Nyt alkaa jo oikein laskea tunteja h-hetkeen ;)   Sen jälkeen kun kisapaikka ja kaikki kisapäivään liittyvä oli tsekattu niin mentiin tekemään reeni ihan reenihalliin. Nopea nousu etukyykyssä 170kg asti ja pari terävää tempausta -->sitten oltiin valmiina lähtemään jo kisakylään ja syömään. Tai no, ihan btw nähtiin siinä vierestä yksi 200kg tempauskin ;D  

3.8 PE:Klo 7.10 Huomenta,day 3 Lontoossa. Viimenen päivä ennen omaa kisaa. Aikalailla tänään tuun pysymään kämpillä ja veikkaan et parit South parkit tulee tänään katseltua kisafilistä huomiselle etsiessä ;D Koutsi lähtee katsomaan miesten 85kg B-ryhmän et näkee vähän miten siellä kisassa homma toimii. Kyseisessä ryhmässä nostaa eräs kaukainen suomenystävä, Richie Patterson(NZL). Rikulle ihan tuhannesti good luck kisaan!!! Tästä kun nyt hiljakseltaan saan itteni sängystä ylös niin lähetään tsekkaamaan paino(eilen aamulla 93,1kg) ja sitten yömään. Iltapäivällä sit kisakylän salilla tehdään kevyt jumppa+varmaan pari terävää raakaa.

Klo 9.45 aamupaino oli 93,0kg ja sen kunniaksi vedettiinkin sit oikein reilu aamupala . Koutsi lähti Exceliin(kisapaikka) ja ite tässä alottelen leffamaratonia:Expendables-Bloodsport-Undisputed 3-the Crow akselilla+jo mainitut parit South parkit . :) Kämppis tossa valmistautuu lähteen omaan kisaansa,moukarin karsinta. Toivottavasti kaverin kisaurakka jatkuu tämänkin aamun jälkeen. Illalla telkasta ois tarkotus fiilistellä kisojen yksi kohokohta 85kg A-ryhmä ja siellä Iranin pojat nousee lavalle ekan kerran. Sen perusteella mitä reenihallissa eilen näin niin pojat on kunnossa!!!!

Klo 16.35 reeni käytiin tekeen ja joka päivä olo paranee. Oltiin siinä oman sarjan venäjän poikien kanssa vierekkäisillä lavoilla hakemassa viimeisiä virityksiä huomiselle. Eivät näyttäneet nuokaan enään kauheen isolla reenaavan.... tosiaan huomenna mun kisa B-ryhmässä suomen aikaan 17.30 ja 94kg A-ryhmä 21.00. Oon ilta-sanomille sanonut että kuka voittaa A-ryhmässä ja uskon veikkaukseeni täysin 100%:sti ;) laitan vielä illalla pari kuvaa reenistä kun koutsi onnistui ottamaan pari hyvinkin taiteellista otosta. ps. Richie teki 85kg b-ryhmässä yhteistuloksen 336kg, jos ite samaan pääsen huomenna niin ollaan todella tyytyväisiä :)

KLO 21.05 ei menny omat veikkaukset 85kg mitalisteista yhtään nappiin.. Iranin pojat oli pettymyksiä. Ja suuntaus on näköjään se että joka toisessa A-ryhmässä 5 jamppaa ilman tulosta(jopa KIINALAINEN!), huomenna näkee miten tämä suuntaus jatkuu... noo, eipä tuo mun kisaan vaikuta. Tässä vielä kattelen yhen leffan loppuun(EL GRINGO ja mun suosikkinäyttelijä Scott Adkins!!) ja ehkä käyn syömässä vielä ennen nukkumaan menoa. Aamulla ei meinaan ole kiire herätä aikasin ku kisa on iltapäivällä. Pikkusen huono homma on se että paino on vähän alhaalla, mutta on siinä puolensa,saa ainakin syödä ennen kisaa :D

4.8 KISAPÄIVÄ!VIHDOIN! Kohta tässä lähdetään tsekkaan paino ja sitten aamupalalle. yhdentoista maissa vielä terävä reeni ja 15.30 London time sitten räjähtää ;) 

Mun nostot tulee klo 18.30 suomen aikaa Yle femmalta!!

KLO 21.17 kisa takana.. 140+180=320 tulos, 2/6 onnistunutta nostoa, värikäs kisa itellä ja ei se nyt kyllä todellakaan hyvin mennyt. Ei voi selitellä mitään,mies oli voimaton mutta hei, oon tosi onnellinen että sain mahdollisuuden olla tolla lavalla ja ton mahtavan upean yleisön edessä!Ei vitsit että oli mahtava tunnelma puhumattakaan tosta A-ryhmästä. Saan kehua nyt että olin paikalla kun Ilya työnsi 233kg!!Kuningas on kuningas!!! :) Niin joo ja pääsin testiinkin, katto testaaja pitkään kun kysy että oonko ennen ollu testissä, sanoin et taitaa olla 45 kerta.. :DD

laittelen huomenna vielä vähän kuvia tänne reissusta lisää,kiitos kaikille jotka olitta hengessä mukana täsä mun Lontoon matkassa!! Kyllä tästä vielä saadaan virtaa pitkäksi aikaa eteenpäni ;)

 

5.8 Tässä kun nyt tämä yllättävä kisareissu on jo sillä puolella että voi miettiä tulevaa niin oon sen aika suurella varmuudella lyönyt lukkoon että seuraava kisa on sitten marraskuussa. Siitä sitten alkaakin huhtikuulle asti kisaputki. Punttimalja-Seurajoukkuefinaali(??)-Piirinmestaruudet toimii siinä hyvänä valmisteluna maaliskuussa Hiihtomajalla nostettavia SM-kisoja kohti. Kotikisat on itelle tärkee paikka näyttää osaamista ja siellä pitää olla kunnossa! Sieltä sitten kevään päätavoitteeseen eli Valencian EM-kisat.

Nyt tässä  syksyllä oiskin sit aikaa rakentaa voimatasoja takasin omalle huipputasolle ja sitäkautta saada taas valmiudet yrittää sitä 200kg työntöä. Tää loppukesä menee varmaan vielä siinä että totutetaan taas kroppa reenaamaan+hoidan intin viimeset tärkeet jutut pois+kartottelen muutenkin kuvioita jatkon suhteen.

Vielä kerran kiitokset kaikille jotka ootte seuraanneet tätä mun Lontoon matkaa :)

koutsi median tentissä