Kilpailuohjeet

Tävlingsdirektiv

 

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA SU

 

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksen osoite on Hiihtomajantie 90, 85100 Kalajoki. Opastus valtatieltä 8.

 

Arvonta ja lähtöjärjestys

Lauantain lähtöjärjestys arvotaan, kaikki hiihtäjät yhdessä arvontaryhmässä sarjoittain.

Sunnuntain lähtöjärjestys määräytyy lauantain tulosten perusteella. Sarjan voittaja lähtee viimeisenä, toinen toiseksi viimeisenä jne.

Lähtöväli 20 sekunnin välein.

 

Ennakkoon tilattujen lounaiden lipukkeet noudetaan kisakansliasta.

Paikan päällä ostetut ruokaliput saa kahvion kassalta.

 

Ensiapu

Stadionalueella on ensiapupiste (ajanottorakennus). SPR Kalajoki päivystää alueella, puh. 050 511 2446.

Lääkäripäivystys Kalajoen terveyskeskuksessa perjantaina klo 8-15, puh. 044 469 1502. Lääkäripäivystys muina aikoina: Oulaskankaan sairaala, puh. 08 315 7840, Raahen sairaala, puh. 08 849 4511, Keski-Pohjanmaan keskussairaala, puh. 06 826 4500.

Hätätilanteissa soita 112.

 

Huoltajat ja katsojat

Aluekarttaan on merkitty sallitut ladunylityspaikat ja kävelyreitit maastossa. Kilpaladuilla kulkeminen on ehdottomasti kielletty! 

 

Huolto- ja voitelutilat

Seurojen/kuntien etukäteen varaamat telttapaikat sijaitsevat kilpailukeskuksen läheisyydessä kisatorin vieressä. Varatulle telttapaikalle voidaan sijoittaa teltan lisäksi yksi huoltoauto (telttapaikka noin 3x5 m). Hinnat: oma teltta omalla sähköllä 150€ pe-su, oma teltta järjestäjän sähköpaikalla 250€ (4-6 kpl)

Tiedustelut Markus Vuollet 0440-639 359 markus.vuollet@kotinet.com

Roden ja Rexin voitelutilat sijaitsevat kisakanslian vieressä, yhteinen sisäänkäynti kisakanslian kanssa.

Voitelupalvelut:
RODE/ Esko Paavola 0500-586872, 40€/suksipari
REX/ Petteri Poutanen 040-7436158, 40€/suksipari
Yhteydenotot suoraan Eskolle ta Petterille!

Joukkueenjohtajien kokous

Klo 9.00 Joukkueenjohtajien kokous Hiihtomajan salissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan myös kisasivuilla https://www.kalajoenjunkkarit.fi/kll-hiihdot-22-23-2-2020/

 

Kilpailunumerot

Kilpailunumerot ja -materiaalit jaetaan kisakansliasta kilpailijakohtaisesti. Lauantain kilpailumateriaalien noutamisen yhteydessä kilpailijoille luovutetaan numeroitu kestokassi varusteiden säilytystä varten. Sunnuntain kilpailussa käytetään samaa varustekassia. Varustekassi siis mukaan lähtöalueelle saavuttaessa molempina kilpailupäivinä! Sunnuntain numerot jaetaan kisakansliasta sunnuntaiaamuna. Jos kilpailija ei osallistu sunnuntain kilpailuun, on siitä ilmoitettava kisakansliaan mahdollisimman pian. Pyydämme tarkistamaan numerot ja muun kilpailumateriaalin välittömästi.  

Kadonneesta numerosta veloitamme 50 €/kpl.

 

Kisakanslia

Kalajoen Hiihtomaja, Hiihtomajantie 90, 85100 Kalajoki (hiihtomajan alakerta rakennuksen oikealla puolella).

Avoinna perjantaina klo 17-20,

lauantaina klo 8.30-16

sunnuntaina klo 8.30-16.

Kisakansliassa on mahdollisuus ladata matkapuhelimia (oma laturi mukaan)!

 

Lähtö- ja maalialue

Kilpailija ottaa lähtöalueelle mennessään oman kisakansliasta saamansa kestokassin, jonne riisuu lämmittelyasun. Kestokasseille on säilytysalue lähtö- ja maalialueen läheisyydessä. Maaliintulon jälkeen kilpailija noutaa varustekassinsa itse. Kestokassi on noudettavissa kisakanslian aukioloaikoina perjantaina ja lauantaina kilpailijanumeron noutamisen yhteydessä (1 kestokassi/kilpailija/viikonloppu).  

 

Löytötavarat

Unohtuneita tavaroita voi tiedustella kilpailun aikana kisakansliasta ja kisojen jälkeen viikolla 9 numerosta 044 4691 246.

 

Media

Median edustajat voivat haastatella hiihtäjiä pipotuksen jälkeen Hiihtomajan salissa. Pipotus on kolmen sarjansa parhaan ”kukitus” kisapipolla.

 

Paikoitus

Ohjattu paikoitus hiihtokeskuksen lähialueilla. Asuntoautoille oma alue (ei sähköä). Asuntoautojen sähköistettyjä yöpymispaikkoja ei ole kilpailualueella. Muutamia invapaikkoja maalisuoran vieressä (lupa).

 

Peseytyminen ja pukutilat

Kalajoen Junkkareiden Hiihtomajan saunat, suihkut ja pukutilat ovat urheilijoiden käytössä molempina kilpailupäivinä.

 

Protestit eli vastalauseet

Mahdolliset vastalauseet on jätettävä kirjallisesti kisakansliaan. Protestiaika on 15 min. sarjan tulosten valmistumisesta. Protestimaksu on 80 €. Maksu palautetaan vain, jos vastalause hyväksytään tuomarineuvostossa.

 

Sauvan mittaus

Sauvan pituuden osalta on voimassa kansainvälisen hiihtoliiton ja Suomen hiihtoliiton kilpailusäännöt. Sauvan pituus voidaan tuomarineuvoston päätöksellä mitata pistokokein.

 

Suksien testaus ja verryttely

Testi- ja verryttelyladut sijaitsevat noin 200 m päässä lähtö- ja maalialueesta. Kilpalatu on valaistu. Verryttelylatu ei ole valaistu. Katso karttaa.