Tulevia tapahtumia

Mikäli huomaat kotona ylimääräiset välineet, soita 0442904550
Tämän talven viimeiset sponsorihiihdot hiihdetään tiistaina. Ilmoittautumisia vastaanotetaan klo 17.30 lähtien ja kisat alkavat klo 18.00. Tällä kertaa sponsorina on Lions ja perinteisesti samalla hiihdetään seuran mestaruudet. Toivomme runsasta osanottoa myös aikuisten sarjoihin. Tiedetään että loistavana lumi- ja hiihtotalvena moni on tehnyt ennätyksiä hiihtomäärissä ja nyt olisi loistava tilaisuus mitata kuntonsa. Sarjoja järjestetään tarpeen mukaan taaperosta tosi isoihin miehiin ja naisiin. Emmehän unohda myöskään huumoria, hiihto on hauskaa ja näyttäkäämme me aikuiset se myös lapsille. Tervetuloa, kaikki palkitaan!
Jussi Kurikkalan perinteiset muistohiihdot hiihdetään Kalajoella hiihtomajalla 19.3.2011 klo 11.00 alkaen jo 53. kerran. Tervetuloa !
Lähivakuutus ja Säästöpankki ovat seuraavien lastenhiihtojen sponsorit. Hiihdot hiihdetään vapaalla hiihtotavalla yhteislähtönä hiihtomajalla to 10.3.2011 klo 18.00. Ilmoittautumiset nettisivun lomakkeella ( 16.30 mennessä) tai paikan päällä. Sarjat kaikenikäisille. SAMALLA HIIHDETÄÄN KAUPUNGIN MESTARUUKSISTA Kaikki palkitaan Tervetuloa!
RSS ATOM